Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Tak už můžem zase oprášit golfové hole.
Soupeř byl nad naše síly, klobouk dolu. Jen pro srovnání, s Knights bysme slavili postup 4:1 a s Blue Angels by byl po dnešku stav série 3:2.
Díky chlapi za další sezonu v tomto složení (kolikátou už?).
Přiznám se, že v druhé polovině ZČ jsem dost polevil a tipoval jsem spíš narychlo a z povinnosti a bylo to znát při pohledu na moje čísla. Za to se omlouvám. Přemýšlím, že si od KTL chvíli odpočinu. Víte případně o nějaké náhradě?
Soupeř byl nad naše síly, klobouk dolu. Jen pro srovnání, s Knights bysme slavili postup 4:1 a s Blue Angels by byl po dnešku stav série 3:2.
Díky chlapi za další sezonu v tomto složení (kolikátou už?).
Přiznám se, že v druhé polovině ZČ jsem dost polevil a tipoval jsem spíš narychlo a z povinnosti a bylo to znát při pohledu na moje čísla. Za to se omlouvám. Přemýšlím, že si od KTL chvíli odpočinu. Víte případně o nějaké náhradě?
Základná časť za nami, play off draft za nami a play off pred nami.
Tretie miesto celkovo v základnej časti je fajn, teraz len vygradovať výkony v play off. V drafte som bral podľa pokynu Redyho navyše postaveného jednotlivca v základnej časti, ktorý bol k dispozícii, takže som siahol po legende WildCeltovi, snáď sa nám tento rental pick osvedčí
Takže teraz ostáva už len mať šťastnú ruku pri tipoch a hor sa do boja
Tretie miesto celkovo v základnej časti je fajn, teraz len vygradovať výkony v play off. V drafte som bral podľa pokynu Redyho navyše postaveného jednotlivca v základnej časti, ktorý bol k dispozícii, takže som siahol po legende WildCeltovi, snáď sa nám tento rental pick osvedčí
Takže teraz ostáva už len mať šťastnú ruku pri tipoch a hor sa do boja
uz som sa bal, ze po mne nikto nesiahne
dufal som v iny tim, cakal som iny tim, no napokon som skoncil u vas a ked tak rozmyslam, som vcelku rad
DD su jeden z najstabilnejsich timov, zatial neziskal titul, rovnako ako ja a ak sa nemylim, tak ani nik z vas ostatnych, takze o motivaciu mame postarane
kopec bodov odo mna vam slubit nemozem, no pravidelne tipovanie ano
som pripraveny maximalne sa podriadit timu, takze ak nieco na mna mate, piste SS
hor sa na nich
dufal som v iny tim, cakal som iny tim, no napokon som skoncil u vas a ked tak rozmyslam, som vcelku rad
DD su jeden z najstabilnejsich timov, zatial neziskal titul, rovnako ako ja a ak sa nemylim, tak ani nik z vas ostatnych, takze o motivaciu mame postarane
kopec bodov odo mna vam slubit nemozem, no pravidelne tipovanie ano
som pripraveny maximalne sa podriadit timu, takze ak nieco na mna mate, piste SS
hor sa na nich
To aj bol ucel,aby Lord tahal do draftu ze nechce do Ice Cats,aniz by sme o neho meli vubec zajem?To mne pobavilo,tak dostal rovnakym.stylom odpoved aku tam, dal nam.Bol to jeho napad ten BlackList ,ale to plati na obidve strany,nejen ze strany tiperov,ale aj GM.Neviem preco by to mali vypisovat len tiperi,ak toto chceli.takto so Streetmanom hrat tak sme, hrali,len som prijal.hodenu.rukavicu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé