Takze uz spomenul nas kapitan timu Chester dneska v noci sa stretneme v zaujmavom stretnuti timov, ktore patria stale k špicke a su zname vo svete aj preto, lebo posobia v KTLke od jej zaciatku.
Blue Angels vs.Drexel Dragons
Ako uz spominal nas kapitan do mesta Anjelov pricestovala pocetna fanusikovska zakladna hosti cirka 4 az 5000 nasich fanusikov.
Kapacita Heaven Areny je 19 000 miest, samozrejme je uz davno vypredane.
Od dobre informovaneho zdroja sme sa dozvedeli, ze hostujucich fanusikov tam moze byt az 4000 pretoze od domacich zakupili tie to listky, lepsie povedane ich preplatili
Atmosfera pred stadionom Heaven Areny je pokojna, tak ako vzdy ked sa stretavaju tito superi, ktori nikdy nemali medzi sebou nejaje potycky ak nepocitame Andorvica kelemarka a jeho kumpánov
spolocne s ultras Drakov.
O vyjadrenie pred zapasom sme poziadali par hracov z domaceho aj hostujuceho timu.
Arek citim velku zodpovednost a tesim sa na tento suboj.
Pravidelne ked hrame proti Drakom je vypredane a aj hostujuci fanuskovia vedia spravit skvelu atmosferu.
prezivame hernu krizu, nedari sa hlavne jomanovi a doktorovi a doplaca na to cely nas tim.
Norvic tesim sa hlavne na mojmu kamosa Derryla, ktoreho timto po zapase pozvem na jeden drink do nemenovaneho hotela, je to pre nas tazky zapas a chytit sa prave proti Drakom by bolo o to krajsie.
Chester Anjeli su v krize, ale tu nesmieme podcenit a nechat sa tím učičíkat, kazde muzstvo totizto ked hra proti nam sa chce vytiahnut ako na jedneho z aspiranta na titul.
Prichadzame si ale pre 3 body, ale uvedomujem si, ze v meste Anjelov sa vyhrava tazko.
Milos ja suboje proti Anjelom nemam v zivej pamati ako moji dvaja spoluhraci Derryl a Chester, ale aj od nich dvoch mam info ako na nch hrat, vieme kde maju svoje slabiny a tie chceme vyuzit.
Ocakavam vyrovnany suboj zo stastnejsim koncom pre nas, hoc tim Anjelov je zohratejsi.
Tolko k dnesnemu duelu , pripravil redaktor Feri Struhanka