neviem, či môže nastať zázrak

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Joe S. píše:ty ku*vo jedna, aj tak nám to nejinxnešpetrik píše:Blahozelam jasterice, uplne zasluzeny postup s prstom v nose, oficialne skacem na vas bandwagon a nepochybujem ze to vyhrate cele bez ohladu na finaloveho supera…
(tak - svedomie mam ciste, pre jinx so urobil co sa dalo, nech sa deje co sa ma…)
Nevim, jestli je to tady spravny misto, ale byl jsem tu zminen tak proc ne:Chris píše:...Andy spýtaj sa Dancheza na Dekinka...
Dakujem za tieto tvoje slováAndyF píše:Nevim, jestli je to tady spravny misto, ale byl jsem tu zminen tak proc ne:Chris píše:...Andy spýtaj sa Dancheza na Dekinka...
Musim zduraznit, ted zcela seriozne, ze vsechno co se tyka KTL je u me spis otazkou spickovani, osobne proti tobe vubec nic nemam a dokonce si vazim toho, jak ti na KTL zalezi. Vlastne me ani nezajima, jak to presne bylo, protoze muj postoj to nijak nezmeni.
K ostatnemu sa mozno vyjadrim neskor, ale k tomuto len tolko: v tomto zlozeni musime vyhrat ten titul a ci to bude o rok, alebo o 15, musi to byt v tomto zlozeniChris píše:Redy a Lukáša si tu ja velmi vážim a rad by som s nimi si skúsil niekedy zatipovať,spoznat ich trošku aj z ludskej stránky
toto sa mi páči,nie tie reči o konci a strate motivácie.kajo píše:K ostatnemu sa mozno vyjadrim neskor, ale k tomuto len tolko: v tomto zlozeni musime vyhrat ten titul a ci to bude o rok, alebo o 15, musi to byt v tomto zlozeniChris píše:Redy a Lukáša si tu ja velmi vážim a rad by som s nimi si skúsil niekedy zatipovať,spoznat ich trošku aj z ludskej stránkyRaz som uz aj pisal, neviem si ani predstavit tipovat teraz s niekym inym ako tymito troma duchackami