Ducháček ;
žeby platilo, že šťastie praje pripraveným? Aspoň doteraz. Len aby to pokračovalo aj naďalej
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
http://www.csfd.cz/film/5475-duchacek-to-zaridi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Parada...two more to go
Parada...two more to go
No ked zápas Col : Edm neskončí remíza tak by ste mali znovu vyhrať o 2 bodíky, zachránil vás zápas Calgary, dovtedy ste natom boli biedne, vdaka Calgary ste získali 4b zatial čo súper 0 . Momentálne to vyzerá na remízu s tým že po predlženi by ste mali o 2 bodíky viac, tipy na posledné 2 zápasy máte skoro rovnaké, len Fortune má remízu na Colorado, to je jediná možnosť ktorá vás môže zarezať, takže dnes aj Joe aj Redy asi uvítajú ked to Ojlers udržia a vyhrajú
EDIT: 3 mečbaly
EDIT: 3 mečbaly
Je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, sme vo fináááááááááááále, alebo čo ti je*e, kebab do ruky vyradili sme snáď najnenávidenejšieho súpera v rámci KTL. Po tej vlaňajšej sérii ako aj potom, ako sa nás pokúsil rozhádať aj tento rok. Odplata je sladká
Som neskutočne šťastný, že to konečne vyšlo, ale ešte nie je koniec, ešte treba vyhrať 4 zápasy
Ohlund, to máš pravdu, tie 4 výhry, to je niečo Ale zas teraz sa nám možno všetko vracia za posledné sezóny, kde sme si toho pretrpeli až až
Som neskutočne šťastný, že to konečne vyšlo, ale ešte nie je koniec, ešte treba vyhrať 4 zápasy
Ohlund, to máš pravdu, tie 4 výhry, to je niečo Ale zas teraz sa nám možno všetko vracia za posledné sezóny, kde sme si toho pretrpeli až až
ty ku*vo jedna, aj tak nám to nejinxnešpetrik píše:Blahozelam jasterice, uplne zasluzeny postup s prstom v nose, oficialne skacem na vas bandwagon a nepochybujem ze to vyhrate cele bez ohladu na finaloveho supera…
(tak - svedomie mam ciste, pre jinx so urobil co sa dalo, nech sa deje co sa ma…)
no tak co uz s vami, gratulacia k postupu, ako tak pozeram zostavy finalistov opacnej konferencie, je mi z nich snad len ten Badhed trosku povedomy, takze nech sa vam teda dari v tom finale, snad vsetci to tu uz tahate pomaly desatrocie tak hadam vam to uz vyjde a niekedy snad aj nam ostatnym, ze arek a spol
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé