Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
kajo píše:V ramci fair play som sa rozhodol jeden den vypustit
to ja v piatok som vypustil yahoo, lebo som sa vrátil uprostred noci až, ale nejakým zázrakom som KTL natipoval. To isté v nedeľu, nešiel mi net, tak som na mobile natipoval, síce ma to stálo 10 minút života a kopu nervov.
Takže budíček
Uprimne, len teraz som si to precital Redy..vcera som tipol asi 20 min po zaciatku prvych zapasov, dnes takisto. Je to samozrejme moja chyba, mam toho teraz vela, no to nie je ospravedlnenie a nechcem sa na to vyhovarat.
Ale nechcem tipovat dopredu teraz vzhladom na to, ze sme prehravali 1:3 a chcel som tie tipy davat tak, aby som pozeral na tie vase. Preto tipujem posledny a vzdy to v PO aj tak bolo, ak si spominas.
Edit: snad to ten Detroit udrzi.
Ale nechcem tipovat dopredu teraz vzhladom na to, ze sme prehravali 1:3 a chcel som tie tipy davat tak, aby som pozeral na tie vase. Preto tipujem posledny a vzdy to v PO aj tak bolo, ak si spominas.
Ja to myslel tak, ze je lepsi natipovat na tyden dopredu alespon neco a kazdy vecer si to potom prece muzes upravovat.kajo píše:Uprimne, len teraz som si to precital Redy..vcera som tipol asi 20 min po zaciatku prvych zapasov, dnes takisto. Je to samozrejme moja chyba, mam toho teraz vela, no to nie je ospravedlnenie a nechcem sa na to vyhovarat.
Ja naprosto chapu, ze toho ma nekdy clovek hodne a zapomene nebo nestihne natipovat, ale tobe se to za posledni mesice stava az moc. Zvlast ted v PO to mrzi.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé