Nasmu tímu sa podarilo dolova nemožne, urobit interview s najmocnejsim mužom v tyme Drakov, samotnym majitelom timu p.Uwe Kruppom.
Samozrejme pri tom nemohol chybat nas vyslany redaktor Feri Struhanka, ktori nám ho vyspovedal
Co momentalne robite v tychto dnoch
Venujem sa rodine, mojmu synovi, pretoze v poslednych mesiacoch mam velmi nahusteny program.
Za par dni vsak odchadzam na kratku dovolenku na Mauricius!
Chcete si oddychnut od poslednych dni, kedy vas tým prepadol na plnej ciare v 2 kole?
Presne tak, ale beriem si svoj notebook, aby som bol informovany o nasom time.
Podme teda k 3 kolu pan majitel. Este nikdy sa nestalo aby nas opustili naraz obaja hraci.
Mate pravdu, ale okolnosti a hlavne posledne miesto mna a aj celu nasu dozornu radu nemohli nechat pokojnymi.
Nemyslite si, ze mali dostat dalsiu sancu? Ved su to mladi a ambiciozni borci
Museli sme skratka spravit rez kadra, hladali sme nejakeho vodcu do timu, pretoze po odchode Derryla takyto vodca v time chybal.
Yogy sa nam zo zaciatku osvedcil ale postupne na nho boli vacsie a vacsie naroky, s ktorymi sa nevedel vysporiadat, takisto aj Durza, ktori doslova ziaril v time Eagles ale u nas aboslutne pohorel!
Nakoniec ste teda ziskali Derryla a milosa. Zvlast Derryl mal dlhodovy vypadok v tipovani..
Mate pravdu, ale ako som uz spomenul potrebovali sme vodcu do kabiny, ktori vyburcuje aj ostatnych!
Ozyvali sa kuvicie hlasy, ze Excelent by bol vhodnym tipom, navyse po 2 kolach je prave on tou pravou posilou v time Blue Flyers narozdiel od Derryla, ktori zatial podava len priemerne vykony.
Z Excelentom sme vobec nerokovali, mal navyse ponuku aj od Fire Birds, ktoru na poslednu chvilu odmietol.
Na Derrylovi si cenim to, ze nikdy nieje spokojny, vzdy chce iba titul.
Navyse, liga sa este len zacala a ja si cenim v prvom rade kolektivny vykon, ktori sme dneska aj potvrdili.
Podme k druhemu tiperovi, Milosovi, ako sa zrodila myslienka posilnit tym prave ním?
Milos tipoval skvele v time Spiders, a uznajte, ci sa na mna budu hnevat alebo nie, on chce bojovat o titul, a skor ma sancu ho ziskat s nami ako u spominanich Spiderov.
Podme na platy jednotlivych hracov. Zda sa Vam to fer, aby Chester GM timu mal menej ako Derryl
Derryl je hviezda celej KTLky, Chester je ovela mladsi, a ked bude pokracovat v takych vykonoch neminie taky plat ani jeho!
Nerozmyslal ste nad myslienkou, aby po navrate Derryla sa stal prave on GM timu?
Nie, jednoznacne si ju zasluzi Chester, navyse ani samotny Derryl nemal zaujem byt GM alebo inak povedane kapitanom muzstva.
Podme si zobrat na mušku Feara, ako ste spokojny s tymto borcom?
Ako jeden z mála sa presadil v silnej konkurencii, ale je iba na nom samotnom aby vo vykonoch pokracoval.
Pomaly si ziskava aj srdcia fanusikov, hoc je jasne, ze nema taku poziciu ako maju Chester a Derryl, ktori su milacikmi tribun.
Co ocakavate v novej sezone? Tzv. 3 kole po prichodoch zvucnych mien.
Je to jednoznacne, titul a obsadenie aspon prvych dvoch borcov v individualke na 1 az 5 mieste a u ostatnych dvoch na 6 az 20 mieste!
Velmi smele plany. A co ked sa to jednemu z nich nepodari a bude pod 20 miestom.
To zalezi ci dany ciel splnime, teda titul.
A ked nebude titul, znova bude rez kadra?
To je v tejto chvilu predcasne sa o tom bavit.
V kuloaroch sa povrava, ze mate zaujem zalozit farmarsky celok, co je na tom pravdy?
Nie ste daleko od pravdy.
Budte konkretnejsi?
To znamena, ze v blizkej buducnosti sa tento ciel moze stat skutocnostou a ano, vazne nad tym rozmyslame, a myslime si, ze mame potrebne financie na zabezpecenie aj farmarskeho timu.
A ako by to tam bezalo? Keby niekot z Acka doslova prepadol, bude sa porucat na farmu? Lebo ja si nemyslim, ze by sa tam napr. takemu Chesterovi alebo Derrylovi chcelo ist
Chester ma podpisanu jednocestnu zmluvu, farmarsky tim nepripada do uvahy.
Podpisali ste novu zmluvu zo sponzorom Benq Siemens, co od neho ocakavate
Dodrzanie financnych podmienok tak ako je v zmluve.
Zmluva je podpisana na 1 tiperske obdobie, potom sa uvidi co dalej.
Mi si vsak vyberame sponzorov a nie sponzori nás!
Mame vyhodu v tom, ze uz sme si nejake to meno vo svete spravili.
Dakujem za rozhovor pan majitel a prajem vela uspechov.
Bolo mi potesenim Feri
robime to predsa pre nasich fanusikov a faninky!
Rozhovor pripravil nas vyslany redaktor Feri Struhanka
Autor clanku vyslovuje suhlas na jeho dalsie širenie!