Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
to je tak, keď dáme vedúcu pozíciu analfabetovikajo » Str Mar 19, 2014 8:02 pm píše:Dnes to musime takticky uhrat..problem je, ze vas GM nema paru, co to je taktika
kajčo zlomili ste to a postúpili ste do 2 kola.Gratulujem,taký obrat z 0:3 sa len tak často nevidíkajo píše:Dnes sa ukaze, ci sme hovna, ktore nevedia vyhrat jedno kolo v PO, alebo tu kliatbu konecne zlomime. A uvedomujem si, ze v pripade prehry tu bude hned minimalne petrik upozornujuci na tu prvu vetu..ale dopredu odkazujem
karma?petrik » Uto Mar 18, 2014 1:47 pm píše:Ja som sa vas v dobrej viere snazil varovat uz pocas posledneho kola ZC ze formu necasujete prave najlepsie, to ste ma vysmiali a nebrali vazne…petrik píše:Tomu sa povie zle nacasovana forma – peakujete prilis skoro a do konca PO vam to nevydrzi…
Ale tak dufam ze ak sa podari postupit nam tak to nejakym zazrakom dokazete tiez aby sme s vami mohli v 2. kole pozametat lad osobne
narozdiel od teba sme v druhom kole, p*trik
môj podpis som nechcel v priebehu série riešiť, aby som to nezakríkol, ale hneď mi bolo jasné, že to nikto z vonku nepochopil.janik » Sob Mar 15, 2014 11:43 am píše:hosi hosi, sice by som mal byt zatial spokojny najma ked vidim aky ste rozhodeny tak o to viac ale zbytocne stresujete a bavit sa teraz o konci v time druhy zas do podpisu game over, myslel som ze ste bojovnici a nie uplakane slecinky ktore rozhodi jedna chyba
Game over napísané vo farbách súpera malo totiž jednoznačný význam. Po úvodných zápasoch série totiž hra skončila a išlo už do tuhého
ja len toľko
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé