Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
takto, niekto nám musí aj navariťAndyF » Štv Mar 13, 2014 8:01 pm píše:Ona si jen myslela, ze je tady kuchyne...kajo píše:Ale vie aspon na aky vagon ma naskocit

a ja že jej osobne rozhodíš sandálkajo » Štv Mar 13, 2014 9:08 pm píše:Redy, ak zabudnes dnes natipovat, tak osobne odveziem Fincha za tvojou sestrou!

btw. nebol si najhorší v poslednom kole?
Arek...aky banglajdlerista???? V prvom rade si uvedom ze pre mna timovo sezona skoncila, este individualne si to trosku potipujem 
Jendoducho som sa rozhodla tymto chlapcom fandit, maju dobre poskladany team, hraju celu sezonu pekny tipovaci hokej, tak co? Moja slobodna a vazna vola im fandit, bez natlaku
snd ma neukamenujes.
Andy.....nie nezmylila som sa, viem kde je kuchyna a ako vyzera kuchyna, ale ekd chlapcom bude skvŕkať v bruchách a pred ocami budu slintat o pecenych muchach tak ich predsa nenecham o hlade nie????

Jendoducho som sa rozhodla tymto chlapcom fandit, maju dobre poskladany team, hraju celu sezonu pekny tipovaci hokej, tak co? Moja slobodna a vazna vola im fandit, bez natlaku

Andy.....nie nezmylila som sa, viem kde je kuchyna a ako vyzera kuchyna, ale ekd chlapcom bude skvŕkať v bruchách a pred ocami budu slintat o pecenych muchach tak ich predsa nenecham o hlade nie????

čo si vyriešil tak,že si nedal ničkajo píše:Ja som sa cez to skusil preniest a dal na nich, lebo v time sme uz mali 2x1 a aj remizu a ani p*ci nabuduce...teraz mam dilemu ako natipovat cats-devilsAndyF píše:Taky by se nam hodil jiny vysledek v tom zapasu, ale proste sem jim nedokazal fandit..

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé