Takze mame tu koniec druheho kola tohto rocnika KTL .....
Ked to mam strucne zhodnotit dopadlo to proste KATASTROFALNE pre nas tim.Cele kolo sme okupovali posledne priecky nasej konferencie aj celej ligy.Na toto som sa proste nemohol len tak prizerat a tak som urobil razne zmeny v time co sa tyka zostavy
Nevravim ze mne toto kolo nejak islo alebo nieco podobne ale ja sa vymenit nemozem
Takze ked to tak zhrniem :
Yogy - skuseny tiper,vela krat nas podrzal a bodoval,bol u nas 3 alebo 4 kola,takisto hned prve kolo vyhral titul - naj novacik...ale zial zmluva mu u nas oficialne skoncila a nehodlam mu ju predlzit takze
YOGY nas
OPUSTA a putuje na trh volnych tiperov.
Durza - ked k nam prisiel bol som plny nadeje a ocakavania ale durza sklamal.Po tom ako sa mu darilo v time Eagles u nas pohorel na plnej ciare.Bol u nas 2 kola ale prakticky timu nebol na prinos takze aj
DURZA je
PREPUSTENY na trh volnych ...
Logicky nemozeme byt dvaja v time a preto som zhanal posily a nakoniec sa mi podarilo nieco nemozne ked sa do nasho timu vracia zijuca legenda hokejfora
DERRYL .Derryl je hviezda tiperskeho neba,jeden z najlepsich tiperov akych sme tu kedy mali,pametam si ked umiestnenie 5 miesto a nizsie individualne bolo pre derryla neuspechom
Aj ked si dal dlhu prestavku verim ze sa vrati v starej forme.Ked mam spomenut trochu historie Derryl tento tim zalozil a bol stalym GM,az ked odisiel som toto zezlo prebral ja
Takze vitam ta Derryl u drakov ......
Druhym tiperom je
MILOS.
Aj milos uz takisto v nasom time posobil.Bolo to minulu sezonu ked prisiel na hostovanie...Avsak nedarilo sa mu a potom sme po vzajomnej dohode prerusili spolupracu.
Teraz sa vsak vratil a myslim ze na 2 x to vynde a bude velkym prinosom a oporou Dragons.
Tolko k predstaveniu,
takze aktualna zostava : Chester (GM),Derryl,Fear,Milos76...
Platy su nasledovne :
Chester - 9,5 mil eur za kolo,ako GM nevymenitelny ....
Derryl - 11,5 mil eur za kolo,zmluva na 3 kola,avsak je tam klauzula ze mozem dobrovolne odist ak nebude spokojny s vykonmi seba alebo timu...a takisto tymy si vybera Derryl a nie tymy Derryla
Milos - 8,5 mil eur za kolo,zmluva na 2 kola......
Fear - 7,5 mil eur za kolo este stale mu plati zmluva ....
Zatial tolko k tomu o novom sponzore,baneroch a podobne napisem neskor ked to bude iste...