všetko, čo sa spája s Atlantou, je failkajo » Uto Dec 24, 2013 1:09 am píše:FalconsTo je co? Falcons sa mi spaja s Atlantou a vieme, ze ta je jeden velky fail

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
všetko, čo sa spája s Atlantou, je failkajo » Uto Dec 24, 2013 1:09 am píše:FalconsTo je co? Falcons sa mi spaja s Atlantou a vieme, ze ta je jeden velky fail
Hm, moja zvieracia kariéra je na tom podobne. Začiatky u Spiders, potom krátka zastávka u ixakajo píše:Kazdy musi nejako zacinat. A moja letecka kariera zacala u FB, pokracovala v BA a skoncila v top leteckom time- DD. Odtial uz nie je ist kam
tak sa pozri vyssie, uvidis nebo, a tam su anjeliLukas33 píše:Hm, moja zvieracia kariéra je na tom podobne. Začiatky u Spiders, potom krátka zastávka u ixakajo píše:Kazdy musi nejako zacinat. A moja letecka kariera zacala u FB, pokracovala v BA a skoncila v top leteckom time- DD. Odtial uz nie je ist kamvo Furious Dogs a teraz DD, vyššie sa už nedá dostať.
prečo nový, keď starý sa osvedčil?kajo » Pia Jan 10, 2014 2:45 pm píše:Tu zostavu na yahoo si si mohol odpustit
btw. Lukas tesis sa na novy avatar?
petrik je toto kolo aj s celym timom Falcons na Maledivach, isli sme si orazit za dobre vykony v prvych 5 kolach ZC a nacerpat sil na zdrvujuci finis sezonyLukas33 píše:Nemôžem za to, že petrik prehádzal smerové tabule.
nech pocitam ako pocitam - po tomto kole budeme v tabulke ZC stale pred vami, nech uz skonci akokolvekkajo píše:Hlavne, ze pred par dnami si pisalZatial veru nie ste prilis daleko za dragons ...petrik píše:V dalsich kolach nam staci “iba” ustrazit si army men a dragons – musime koncit pred alebo tesne za army men a nie prilis daleko za dragons…mozte si to dovolit