Mám dojem, že to nám ide najlepšie Ale dajak sa na PO pripraviť trebakajo » Štv Nov 07, 2013 12:02 am píše:jj chce to razne kroky vedenia timu
Zacneme tym, ze zo vsetkeho obvinime petrika
Ale asi by sme nemali prezrádzať našu taktiku takto verejne
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Mám dojem, že to nám ide najlepšie Ale dajak sa na PO pripraviť trebakajo » Štv Nov 07, 2013 12:02 am píše:jj chce to razne kroky vedenia timu
Zacneme tym, ze zo vsetkeho obvinime petrika
Mal som nejaký psychický blok z traumy spôsobenej počas nočného tréningu s kefkou. Zrazu sa odvšadiaľ vyrojili petrikovia. Má to vplyv aj na moju hru, stále ho vidím niekde v hľadisku. V minulom zápase sa dokonca na chvíľu objavil na kocke počas komerčnej prestávky.Joe S. píše:inak akosi nám viazne komunikácia, lukáš a redy by mohli aspoň na chvíľu odložiť zubné kefky a venovať sa aj teambuildingu
som za priprav sa na Malkina s Crosbymkajo » Ned Nov 10, 2013 2:46 pm píše:Kedze sme vsetci zhruba na jednom mieste, nedame si tieto posledne dva dni nejaku motivacnu stavku?
Napriklad, kto skonci prvy moze zvolit tomu, co skonci posledny aky avatar alebo podpis si da na jeden tyzden.
coby cindyho, mna dostanes do avataru...kajo píše:O-ou Vymyslim stavku a potom pokryvam vase tipy Uz sa tesim na Crosbyho v avatare, este jedina sanca ze Lukas sa ulutosti nad svojim GM a s radostou prijme Getzlafa/Perryho do svojho avataru