Horuca novinka
Dnesnym dnom sme ziskali noveho sponzora, jedna sa o automobilku Jaguar!
Zo siemens mobilom nam skoncila zmluva a GM Derryl sa rozhodol nepredlzi» (hoci z ich strany zaujem bol) zmluvu!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Majitel siemensu nam odkazal po svojom asistentovi toto:
Citujem:je nam nesmierne luto, ako sa rozhodli, ale ľivot ide dalej a mi mame aj ine aktivity, nielen sportove. Bolo nam ale potesim cely rok sponzorova» momentalne najlepsi tym na svete! Dokonca sme zvysili nase financne poľiadavky o 1 mil.Euro!
Ps. A potom so slzami v ociach odisiel
Citujem:je nam nesmierne luto, ako sa rozhodli, ale ľivot ide dalej a mi mame aj ine aktivity, nielen sportove. Bolo nam ale potesim cely rok sponzorova» momentalne najlepsi tym na svete! Dokonca sme zvysili nase financne poľiadavky o 1 mil.Euro!
Ps. A potom so slzami v ociach odisiel

Chlapci som rad,ze sme to zvladli.Mne sa az tak nedarilo,ale boli s te tu VY a potiahli ste to.Konecny vysledok je nadherny a som rad,ze som mohol byt pri tom....Dakujem vsetkym mojim spoluhracom,za psychycku podporu v tazkych casoch,ked sa mi najmenej darilo a samozrejme GM Derrylovi za prejavenu doveru.Dakujem aj skvelym fanusikom,samozrejme sponzorom a v neposlednom rade aj superom,ktori fantasticky bojovali az do konca,samozrejme ferovo...
DREXEL DRAGONS
DREXEL DRAGONS

Draci tu mate podpisi co mi poslal Derryl:
Chester:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Chester.jpg
Derryl:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Derryl.jpg
Alex:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Alex.jpg
Excelent:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Excelent.jpg
Chester:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Chester.jpg
Derryl:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Derryl.jpg
Alex:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Alex.jpg
Excelent:
http://www.hokejforum.com/images/KTL/DD/Excelent.jpg
Tak Mistři !!! a Jdeme na to !!!
V pátek to vypukne,takÄľe navrhuji kaÄľdĂ˝ den strategická porada na Skype od 20:00 po celĂ˝ prĹŻbÄ›h mistrovstvĂ.UÄŤast samozĹ™ejmÄ› nenĂ poviná,ale v zájmu tĂ˝mu potĹ™ebná.OsobnÄ› budu na Skype k dosaÄľenĂ vÄľdy pĹ™ed veÄŤernĂm zápasem.
!!!! Hodně ątěstà chlapi !!!!

V pátek to vypukne,takÄľe navrhuji kaÄľdĂ˝ den strategická porada na Skype od 20:00 po celĂ˝ prĹŻbÄ›h mistrovstvĂ.UÄŤast samozĹ™ejmÄ› nenĂ poviná,ale v zájmu tĂ˝mu potĹ™ebná.OsobnÄ› budu na Skype k dosaÄľenĂ vÄľdy pĹ™ed veÄŤernĂm zápasem.
Presne ako vravĂÄ… Jirko, a skype je nato idealnym rieÄ…enĂm, naco sa budeme pipla» zo strankouexcelent píše: Tak MistĹ™i !!! a Jdeme na to !!!![]()

Alex ty sa s tym skypom polepÄ…i, dostavas pokarhanie od GM tymu za najslabsiu ucast z nas Drakov

Team Score
Drexel Dragons
1.Kolo - 9.6. -- Chester 2,Derryl 1,Alex 1,Excelent 0.
2.Kolo - 10.6. - Derryl 2,Alex 2,Chester 2,Excelent 0.
3.Kolo - 11.6. - Chester 3,Alex 3,Derryl 2,Excelent 1.
Leaders score
Chester - 7
Alex - 6
Derryl - 5
Excelent - 1
Team score
13 bodu 3.mĂsto v KTL - MS 2006 Nemecko

1.Kolo - 9.6. -- Chester 2,Derryl 1,Alex 1,Excelent 0.
2.Kolo - 10.6. - Derryl 2,Alex 2,Chester 2,Excelent 0.
3.Kolo - 11.6. - Chester 3,Alex 3,Derryl 2,Excelent 1.
Leaders score
Chester - 7
Alex - 6
Derryl - 5
Excelent - 1
Team score
13 bodu 3.mĂsto v KTL - MS 2006 Nemecko
StĹ™ĂbrnĂ˝ pohár je vynikajĂcĂ a rozhodnÄ› se nemáme za co stydÄ›t!Chester zĂskal stĹ™Ăbro v individual soutěľi za coÄľ mu patřà velká gratulace
.
Jen dodám,Äľe poslednĂ kolo jsme mohli natipovat i jinak,ale po poradÄ› s Derrylem jsme se rozhodli pro fĂ©rovĂ˝ souboj s tĂ˝mem Blue Angels a tipovali jsme tak,aby vĂtÄ›z byl jasnĂ˝ a jedinĂ˝.BohuÄľel tento poslednĂ souboj jsme ÄŤestnÄ› prohráli a nezbĂ˝vá neÄľ pogratulovat vĂtÄ›zĹŻm.

Jen dodám,Äľe poslednĂ kolo jsme mohli natipovat i jinak,ale po poradÄ› s Derrylem jsme se rozhodli pro fĂ©rovĂ˝ souboj s tĂ˝mem Blue Angels a tipovali jsme tak,aby vĂtÄ›z byl jasnĂ˝ a jedinĂ˝.BohuÄľel tento poslednĂ souboj jsme ÄŤestnÄ› prohráli a nezbĂ˝vá neÄľ pogratulovat vĂtÄ›zĹŻm.
Tak je koniec a mi sme skoncili na 2 mieste, co je moľno pre fanúąikov skvelé ale nie pre nás teda hráčov, kedze sme pred zaciatkom vyhlasovali, ľe chceme jednoznačne 1 miesto. Moje slová o favoritoch sa potvrdili, ľe hlavne týmy Blue Angels a Evil Insiders budu na popredných priečkach čo sa aj potvrdilo. Trochu som ostal sklamaný z výkonov tymu Profutbal Stars, kde som čakal lepsie umiestnenie, kedľe su to futbalovà znalci!
Neostáva mi niÄŤ inĂ© len zablahoÄľela» tĂ˝mu Blue Angels ale nedá mi nespomenú» a verte ci neverte finálovĂ˝ zápas sme obaja teda ja a Excelent, ktorĂ˝ tipovali z náąho tĂ˝mu ako poslednĂ eÄ…te v piatok kedy sme sa bavili kto moÄľe vyhra» a obaja sme verili remĂze. LenÄľe ked sme zbadali, Äľe 2 hraci Blue Angels dali X, vychádzalo nám to, Äľe po skonÄŤenĂ budeme ma» narovnako bodov! A to sme nechceli, tĂ˝m Drexel Dragons sa nechce s nikĂ˝m deli» o prve miesto a tak sme riskli tipy 1 a 2.
Ale týmto samozrejme nechcem tým Blue Angels nejako očierni», ved nemoľeme by» stale prvý
a mali opravdu skvely a kompaktný tým!
Dakujem este raz mojim spoluhracom aj ostatným týmom, bola to skvela tipovačka, na najlepsej hokejovej stránke!
Neostáva mi niÄŤ inĂ© len zablahoÄľela» tĂ˝mu Blue Angels ale nedá mi nespomenú» a verte ci neverte finálovĂ˝ zápas sme obaja teda ja a Excelent, ktorĂ˝ tipovali z náąho tĂ˝mu ako poslednĂ eÄ…te v piatok kedy sme sa bavili kto moÄľe vyhra» a obaja sme verili remĂze. LenÄľe ked sme zbadali, Äľe 2 hraci Blue Angels dali X, vychádzalo nám to, Äľe po skonÄŤenĂ budeme ma» narovnako bodov! A to sme nechceli, tĂ˝m Drexel Dragons sa nechce s nikĂ˝m deli» o prve miesto a tak sme riskli tipy 1 a 2.
Ale týmto samozrejme nechcem tým Blue Angels nejako očierni», ved nemoľeme by» stale prvý

Dakujem este raz mojim spoluhracom aj ostatným týmom, bola to skvela tipovačka, na najlepsej hokejovej stránke!
Pridavam sa ku gratulaciam Blue Angelss.
A mojmu teamu sa chcem podakovat za skvele vykony a za konecne druhe miesto v lige.Chester podaval fantastike vykony pocas celej ligy.A hlavne vdaka nemu sme druhi!!!Teraz sa chcem aj spoluhracom ospravedlnit,ze po vypadnuti ESP som uz dost stratil zaujem o MS a bol som frustrovany,co mozno malo vplyv na moje tipy(ZLE TIPY)
Verim,ze Dragons bude patrit vzdy k najlepsima postupne sa stane nesmrtelnim!!!!
A mojmu teamu sa chcem podakovat za skvele vykony a za konecne druhe miesto v lige.Chester podaval fantastike vykony pocas celej ligy.A hlavne vdaka nemu sme druhi!!!Teraz sa chcem aj spoluhracom ospravedlnit,ze po vypadnuti ESP som uz dost stratil zaujem o MS a bol som frustrovany,co mozno malo vplyv na moje tipy(ZLE TIPY)

chlapci z profutbalu to prekoucovali, rovnako aj druhi futbalovi odbornici FFDEBILSDerryl píše:Tak je koniec a mi sme skoncili na 2 mieste, co je moÄľno pre fanúąikov skvelĂ© ale nie pre nás teda hráčov, kedze sme pred zaciatkom vyhlasovali, Äľe chceme jednoznaÄŤne 1 miesto. Moje slová o favoritoch sa potvrdili, Äľe hlavne tĂ˝my Blue Angels a Evil Insiders budu na poprednĂ˝ch prieÄŤkach ÄŤo sa aj potvrdilo. Trochu som ostal sklamanĂ˝ z vĂ˝konov tymu Profutbal Stars, kde som ÄŤakal lepsie umiestnenie, kedÄľe su to futbalovĂ znalci!
Ale týmto samozrejme nechcem tým Blue Angels nejako očierni», ved nemoľeme by» stale prvýa mali opravdu skvely a kompaktný tým!

aha, tak pre toto to zakopnutie v posl. kole. Tak potom velka poklona pre DDexcelent píše:Jen dodám,Äľe poslednĂ kolo jsme mohli natipovat i jinak,ale po poradÄ› s Derrylem jsme se rozhodli pro fĂ©rovĂ˝ souboj s tĂ˝mem Blue Angels a tipovali jsme tak,aby vĂtÄ›z byl jasnĂ˝ a jedinĂ˝.

Dakujem vam DD za skvely suboj ktory sme mali medzi sebou az do finale MS. Excelent: ak sa pamatas na nas rozhovor v den pred finale, kde si sa pytal ci som z taktickych dovodov daval remizu a ja som ti napisal, ze netaktizujem, len verim sebe. Vidis? Znova mi to vyslo ako pocas celych MS. Je mi luto, ze ste netipovali remizu, zasluzili by sme si oba timi vitazstvo za suboje, ktore boli oku divaka lahodiace a napinave. Este raz vdaka a dufam ze aj v dalsich subojoch to bude podobne vyrovnane a mozno s vacsim uspechom pre vas.

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé