Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
tak ja trafim vsetko a nik sa ku mne neprida?
toto sa uz opakovat nebude, tak si nezvykajte ...ale skoda, jeden bod je v nasej situacii malo, ked este chceme s tymto kolom nieco urobit. mam taky pocit, ze dnes nas cakaju operenci a to musime vyhrat! ak sa to podari, kazdy z nas po zapase dostane jedneho peceneho holuba
toto sa uz opakovat nebude, tak si nezvykajte ...ale skoda, jeden bod je v nasej situacii malo, ked este chceme s tymto kolom nieco urobit. mam taky pocit, ze dnes nas cakaju operenci a to musime vyhrat! ak sa to podari, kazdy z nas po zapase dostane jedneho peceneho holuba
tak vam poviem chlapci, pozreli sme sa s timom vcera na tabulku vasej konferencie a zhrozili sme sa aku hanbu robite nam "starym" tradicnym timom. aby sme sa za vas nemuseli hanbit tak sme si povedali ze vas nechame vyhrat, viac pre vas zial urobit nemozeme, dalej je to uz na vas... tak sa spamatajte a zabojujte aspon o to 9. miesto...
Po vzore petrika som urobil aj ja tabulku ako by to vyzeralo, keby nebolo zapasove kolo
1. Evil Insiders 171b (v zapasovom kole 3.)
1. Hockey Kent 171b (8. )
3. Stars 165b. (6.)
4. Wild Horses 160b. (1.)
5. Mighty Bulls 159b. (2.)
6. Drexel Dragons 157b. (10. )
7. Knights 155b. (6.)
8. F4F 154b. (5.)
9. Blue Flyers 150b (11.)
10. Hungry Piranhas 149b (2. megaslap )
11. Prievidza Turtles 124b (8. tie body sa mi ale nejako nezdaju, no kontrolovat sa mi to uz nechce )
Takze, co z toho vyplyva? Pravom sa mozu hnevat v HK, kde by ich tabulkove umiestnenie vyzeralo uplne inak a sampanske buchat v Madarsku, kde miestne rybky maju viac stastia ako rozumu
robil som to narychlo a ak su tam nejake chyby, vsetkym sa ospravedlnujem
3. Stars 165b. (6.)
7. Knights 155b. (6.)
8. F4F 154b. (5.)
11. Prievidza Turtles 124b (8. tie body sa mi ale nejako nezdaju, no kontrolovat sa mi to uz nechce )
Takze, co z toho vyplyva? Pravom sa mozu hnevat v HK, kde by ich tabulkove umiestnenie vyzeralo uplne inak a sampanske buchat v Madarsku, kde miestne rybky maju viac stastia ako rozumu
Haha, mas to spatne.. My mame dokonce jen 147kajo píše:Po vzore petrika som urobil aj ja tabulku ako by to vyzeralo, keby nebolo zapasove kolo
3. Stars 165b. (6.)
7. Knights 155b. (6.)
8. F4F 154b. (5.)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé