od
Ohlund » ned 20. bře 2011 04:00
Ale DD boli 2x v rade najlepší tím našej konferencie to určite nie je náhoda, pri takej dlhodobej súťaži, tipovať pol roka každý den čo najlepšie aby si vybojovali lepšieho fleka do PO a v oboch ročníkoch si zahrali len 1 sériu aj to dosť krátku 6 a 7 zápasov, tak to je až moc kruté a nespravodlivé, BOH neexistuje ! aj ked síce teraz si 2 výhry vymodlili
.
Ale je naozaj zaujímavé ako to pomaly všetci balia, Wildák ked si ešte ty robil vyhodnotenie, a boli všetky tie štatistiky, ankety, články, rozhovory a stránka KTL fungovala tak to ludí bavilo určite viac a tipérov len pribúdalo, už som myslel že budeme mať 30 tímov ako v NHL, ale potom začal obrat, nikto už nemá na nič čas aj tie hecovačky medzi tímami sa vytrácajú, napr. RD boli túto sezonu "mrtvy" tím... proste už to nie je taká zábava, aspoň premňa, a tiež som už rozmýšlal že skončím po tejto sezone... myslím že budúcu sezonu budeme radi aj za 16 kompletných tímov (bez FB,KH a WC..) v 1 konferencii/tabulke. Aj na komisiu išla pár krát kritika počas sezony, zrejme aj tam nastanú zmeny po sezone, tak to bude velmi zaujímavé ako bude vyzerať budúci ročník KTL, myslím že to bude klúčová sezona pre túto súťaž.
sorry za OT ale tak to je podla mňa.