Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Je to sice vsetko pravda, ale sam vies, ake to je, ked stratis absolutne motivaciu a chut. Mozno sa to do zaciatku novej sezony zmeni, mozno ale nie. Uvidime. Kazdopadne tipovat tuto sutaz uz tolko rokov (ked este ani toto forum neexistovalo) a nevyhrat ani raz, je na zamyslenie. Mozno na to fakt nemam a tak to kazit ostatnym nebudem. Nechcem ziadne lutovanie, len to proste tak citim.Dean píše:Kajčo chápem,že si teraz velmi sklamaný z toho ako ste dopadli,ale verím,že si to nakoniec rozmyslíš a na novú sezónu budeš späť a pokúsite sa tu smolu zlomiť.Veľmi dobre si sa funkcie zhostil,skvelo tipoval,najmä v play off si exceloval a predsa to nezabalíš po 1 neúspechu vo funkcii GM?
Už sme toho v KTL spolu preskákali dosť na to,aby nás takýto neúspech zlomil a vzdali to,ved ide o zábavu s chalanmi s ktorými si rozumieš a nie o život,týchto chalanov čo tu máš poznám dobre, teda až na Lukáša s ktorým som do styku neprišiel ale tiež vyzerá ako fajn chalan a tak môžem povedať,že sú to chalani s ktorými je velká zábava pôsobiť v jednom teame, rovnako ako s tými čo mám v teame ja a predsa ich nenecháme na holičkách čo povieš?
Nestoja nám za to aby sme to zlé a menší neúspech prekusli a šli dalej aj keby sme vedeli,že až k titulu to nikdy nedotiahneme?Ja myslím,že áno a ty?