Gratuluji Draci k výhře v základní části naší konference Byl to souboj do poslední vteřiny napínavý jak v nějakém hororu.
Doufám,že se letos ještě střetneme
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
YES Podarilo se to v co uz jsem ani nedoufal, kdyz jsem prisel v noci z knajpy a videl jsem co ti chrapuni vymysleli, jeste ze jsem se zdrzel jakehokoliv komentare. Psychicky jsem se pripravoval jak dnes zagratuluju HK, no nastesti jim to nevyslo. Borcum z HK tedy diky ze gratulace a napinavou celosezonni bitvu, sice jsem u KTL teprve 3.sezonu ale pochybuju ze tu neco podobneho driv bylo. V plejof snad dopadnem lip nez loni, tezko bych brzke vypadnuti po takoveto zakladni casti rozdychaval.
Gratulujem k víťazstvu v ZČ a vypadnutiu v druhom kole, keďže curse je curse
Ale nie, úprimne gratulujem, znova moja nerozvážnosť rozhodla, vy ste to využili, zaslúžili ste si to za celú základnú časť. Ale ako som už vyššie povedal, aj tak vám to bude na nič platné :ja_neviem:
Ale nie, úprimne gratulujem, znova moja nerozvážnosť rozhodla, vy ste to využili, zaslúžili ste si to za celú základnú časť. Ale ako som už vyššie povedal, aj tak vám to bude na nič platné :ja_neviem:
No chalani chcem vám zagratulovať k 1 miestu po základnej časti KTL vo vašej konferencii ,mám z vášho úspechu úprimnú radosť,prajem vám nech sa vám darí takto parádne i v play off a verím,že sa vám podarí tento rok napraviť to naše zaváhanie z minulého roku,ked sme po rovnako parádnej jazde skončili na 1 mieste po ZK a v play off nás cepikovci nachytali na hruškách v 2 kole. Držím palce nech sa tomu tentokrát vyhnete a poriadne si to play off užili. :frajer2:
Rovnako chcem zagratulovať kajčovi i švolcovi ako parádne si ako GM svojich teamov vo svojej premiére na tomto poste počínali,veril som,že budete úspešný,ste šikovný tipéri a dobrý chalani s ktorými je zábava byť v jednom teame (rovnako ako aj s vašimi kolegami )a mám z vašich úspechov velku radosť.
Rovnako chcem zagratulovať kajčovi i švolcovi ako parádne si ako GM svojich teamov vo svojej premiére na tomto poste počínali,veril som,že budete úspešný,ste šikovný tipéri a dobrý chalani s ktorými je zábava byť v jednom teame (rovnako ako aj s vašimi kolegami )a mám z vašich úspechov velku radosť.
Takže môžme osláviť čiastkový úspech obhajobu zlata zo základnej časti , ale do nášho cieľa je ešte ďaleko, netreba sa vôbec uspokojiť, nepríde to samo, najmä história dvíha varovný prst nad nami, keďže to víťaz základnej časti nemá na ružiach ustlané, viď
2009 - Killer Hornets
2010 - Drexel Dragons
V slabšej konferencii sa hneď víťaz konferencie porúčal v prvej sérii v minulej sezóne a to ixov tím.
Ďalší zaujímavý štatistický údaj, víťaz základnej časti to dotiahol do finále v roku 2008, kde to Holuby ako kráľ Eagles pretavili do celkovej výhry v súťaži a v roku 2009, kde Plamienky nestačili na legenárny tím Drexel Dragons.
Otázka znie, budeme prvý tím, ktorému sa podarilo zvíťaziť 2x aj v ZČ, aj v PO?
2009 - Killer Hornets
2010 - Drexel Dragons
V slabšej konferencii sa hneď víťaz konferencie porúčal v prvej sérii v minulej sezóne a to ixov tím.
Ďalší zaujímavý štatistický údaj, víťaz základnej časti to dotiahol do finále v roku 2008, kde to Holuby ako kráľ Eagles pretavili do celkovej výhry v súťaži a v roku 2009, kde Plamienky nestačili na legenárny tím Drexel Dragons.
Otázka znie, budeme prvý tím, ktorému sa podarilo zvíťaziť 2x aj v ZČ, aj v PO?
Takže pozor, dnes začína play off už aj nám a nakoniec prekvapivo nenastúpime (aspoň nie v tomto kole) proti cepikovcom, ale proti oceliarom
naše tohtoezónne boje proti kovošrotu v ZČ
2. kolo
Steelers-Drexel Dragons 8:10
Drexel Dragons-Steelers 10:8
8. kolo
Steelers-Drexel Dragons 20:16
kažopádne náš čaká zaujímavá séria
naše tohtoezónne boje proti kovošrotu v ZČ
2. kolo
Steelers-Drexel Dragons 8:10
Drexel Dragons-Steelers 10:8
8. kolo
Steelers-Drexel Dragons 20:16
kažopádne náš čaká zaujímavá séria
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé