od
Chris » úte 30. lis 2010 15:36
No ono to bolo trochu inak.Po našom príchode do mesta sa nás hned ujal Selly,robil nám sprievodcu po tých našich starých osvedčených miestach v meste a medzi inými sme navštívili miesto pre ktoré som mal vždy velkú slabosť miestny masážny salón Tereza, pre ktorý robia tie najkrajšie dievčatá v meste

Bola to skvelá žúrka,kopec alkoholu ,krásne dievčatá ktoré nás obletovali a plnili čo nám na očiach videli,žúrka trvala celý deň až do času, než sme išli na zápas.Všetko sa zdalo v pohode až do polovičky zápasu ,zrazu mi akosi oťaželi nohy akoby boli z olova,na chrbte akoby sa mi usadila Halina Pawlovská, nebol som schopný poriadne sa sústrediť na zápas ,zrazu fuk tma a prebral som sa až včera večer pred duelom s Falconíkmi ,ani neviem kedy sme sa vrátili domov a kto bolo to dievča u ktorého som sa na obed prebral

Musím priznať dobre ste to s nami zohrali, rovnaké zážitky mali aj ostatný členovia môjho teamu,neviem čo bolo v tom pití čo sme v tom salone konzumovali, ale bola to riadne časovaná šleha

ktorá zaúčinkovala poriadne a v predlžení sme boli myšlienkami všelikde inde len nie na ľade a to ste využili na vsietenie víťazného golu.

No nič ked už nemáme body, aspon sme si pekne zažúrovali a to je niekedy cennejšie než tie suché body na konte do tabulky. :frajer2: Ať tak či tak, gratulujem k výhre.

A teším sa na odvetu u nás ,my už na vás rovnako zaujímavú kulišárnu pripravíme a to poriadnu šlehu nemusíte mať obavu :smile03: ,neostaneme nič dlžný,svoje dlhy vraciame aj s úrokami.