JOWE nabuduce tie dva prispevky napis do jedneho,ak pozres ockom vpravo hore na tvoj prispevok je tam tlacitko EDIT/UPRAV/ skus na to niekedy kliknut.Dakujem.Chester
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Ved ked si sa pomaly celu prvu polovicu sezony iba flákal a zazeral po nadejnych fanušiÄŤkach nasho timueman22 píše:Takze chlapci kedze si par clenov nasho timu nejak vzalo poslednych par dni dovku tak som to opat chytil do vlastnych ruk. Ale uz by ste z tou dovkou mohli skoncit nebudem tu vecne.
Hlavne tych 15 bas ruskej vodky co nam dodal Vas nejak zlomil.Derryl píše:Ved ked si sa pomaly celu prvu polovicu sezony iba flákal a zazeral po nadejnych fanušiÄŤkach nasho timueman22 píše:Takze chlapci kedze si par clenov nasho timu nejak vzalo poslednych par dni dovku tak som to opat chytil do vlastnych ruk. Ale uz by ste z tou dovkou mohli skoncit nebudem tu vecne.a ja som makal jak drak
a stale hviezdil mam aj ja niekedy iba priemerne vykony
nastastie ich nemam podpriemerne ako talent z juniorskej liahne Sqwerco, ktoremu sa vstup medzi profikov nevydaril
![]()
Aj Chesterovi nejako došiel dych, to robia tie Vianocne dni a cestovanie po roznych kutoch sveta, ktore nam nas sponzor Gasprom zabezpecil
ako poznam derryla ten krok bol robeny s tymto zamerom hnedod zaciatku, lebo na to dat si pauzu si dal cas a poriadne si to premyslel a nenechal to na noveho GM aby sa musel hned trapit takouto vecou preto je Derryl jeden z naj GM v KTLmarek85 píše:no a teraz sa ukazal ako prezieravy tah angazovat mladeho jowe123 do timu juniorov..zrejme dostane sancu v A-time
Derryl ma trosku svojim rozhodnutim nastaval a sklamal ale co uz. kedze Mi Chesto ponukol cez SS zmluvu a v mojom domovskom klube EI uz nie je volne miesto oznamujem oficialne ze ostavam u Drakov na dalsiu sezonu.OpenFire píše:Derryl je špekulant![]()
No som zvedavy co Chester spravi s Markom Messierom alias Eman