Vdaka Dean, vam sa tiez dari dobre (ba priam este lepsie ako nam :smile03: ). Ja som vzdy veril v Sellyho tiperske schopnosti a v tomto kole zatial ukazuje na co ma ( motat sa v top10). O Joeovi nemusim ani hovorit, ten uz tipuje tak dlho, ze uz nieco vediet proste musi a nova posila Lukas sa pomaly ale isto zapracovava do timu a hlavne on nas tahal v predoslom kole k skvelemu (vzhladom k okolnostiam) tretiemu miestu. Cize tim svoje kvality urcite ma a hlavne ma tesi, ze sa da na nich spolahnut...zatial jediny, kto neodtipoval (jeden den) som bol ja
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dik Milosi, zatim to jde a konecne jsme odskocili od tech doternych Kentaku, snad uz nas nedobehnou, ikdyz jsme teprve v pulce kola. Joe nevadi, ale vysvetli mi to jsi prisel z hospody anebo uz jsi spal a vzbudily te nocni mury, ze nemas natipovane Dnes by to chtelo potvrdit a zabodovat tak aby nase prdele souperi nevideli uz vubec :frajer2:
No pravdu povediac som na taktiku nejako nemyslel a nepozeral na tipy Sellyho a Lukasa, pretoze som tipoval tiez na poslednu chvilu A Joe , z toho si nic nerob, kazdemu sa to obcas stane, navyse musime dat superom nejaku sancu..Joe S. píše:chlapi, sorry, ale spomenul som si, ze nemam natipovane az o stvrt na 2 a mohli sme mat este o dva body viacej, lebo by som mal aj 9 bodov, ale aj tak je to skvele, ostatni na nas nestacia a to sa mi len zda, alebo sme vsetci mali takticky remizu židákov z dallasu?
Dean: vdaka opat, ja som s tymto timom neskutocne spokojny..co sa tyka tipovania a aj timovej diskusie A co sa tyka Sellyho, ja som vedel, preco ho chcem v DD ( nakoniec za jeho prichod do timu drakov mozem aj ja vsak pamatas ako som ti ho doporucoval )
kajčo no to ma teší,že si ako nový GM s teamom spokojný :smile03: dávali sme ho dokopy v podstate spoločne,bol si moja pravá ruka takže mal si veľký podiel aj pri výbere chalanov do neho, samozrejme mimo Lukáša to bol už tvôj výber samostatný a vedel som aký dobrý chalani či už z tipérskej či kolegiálnej ste preto som ho nechcel rozbíjať a riešil to svojim odchodom z neho a som rád,že vám to dalej dobre funguje ako zohratému teamu a Lukáš k vám skvelo zapadol. :frajer2:
Ja som tiež veľmi spokojný s chalanmi ktorých som si vybral,tým,že sme urobili to stretko u Ivana v lete, viem kto sa za tými nickmi skrýva a to posunulo veci na další level akoby,ked je niečo treba riešiť,či dohodnúť tak si zavoláme a to žiadna pm nenahradí. No a Baffy to je skvelý chalan ktorého by chcel mať v teame každý GM, či už ako tipéra či kolegu. Takže sečteno a podtrženo myslím,že ani ty ani ja lutovať nemusíme čo sa stalo v lete a to je len a len dobre. :frajer2: Nech sa darí chalani.
Ja som tiež veľmi spokojný s chalanmi ktorých som si vybral,tým,že sme urobili to stretko u Ivana v lete, viem kto sa za tými nickmi skrýva a to posunulo veci na další level akoby,ked je niečo treba riešiť,či dohodnúť tak si zavoláme a to žiadna pm nenahradí. No a Baffy to je skvelý chalan ktorého by chcel mať v teame každý GM, či už ako tipéra či kolegu. Takže sečteno a podtrženo myslím,že ani ty ani ja lutovať nemusíme čo sa stalo v lete a to je len a len dobre. :frajer2: Nech sa darí chalani.
no u nas utorok, pripadne streda je akcia, zalezi to najma od toho, ci v stredu mame nejaku pisomku alebo nie, alebo ci je v meste lepsia akcia v utorok alebo stredu a stvrtok to bola v podstate vynimocna akcia a zacalo to nevinne, pozeranim serialu, no takoj sa doniesla slivka, za vlast padlo aj vino a to akurat sme dostali chut, tak hybaj ho do obchodu po flasu vodky a mohlo sa spievatkajo píše:Klasika..sice u nas vacsinou len v utorok
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé