Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ake ze konecne vypi, mozno pijem len zly alkohol, ved som pil v pondelok slivku, v utorok slivku, vodku, piva, v nedelu slivku a vcera slivku a piva a furt nic, dajak je toSelly8 píše:Tobe kajo to celkem jde, ale celkove je to takove nemastne, neslanne. Sice ty nase vykony jako jednotlivcu nejsou nejhorsi, dost vyrovnanne, ale bohuzel jen prumerne. Snad se nam jeste nestalo, ze by nekdo z nas alespon 1 den zahvezdil. Snad se nekdo z nas raz za cas bodove urve
PS: Joe, ty uz si konecne vypij
chcelo by to este aspon o jednu poziciu zlepsit umiestnenie v tomto kole, takze pome na to
ale ked pozeram individual tabulku, tak nie je to az tak hrozne, len nasa posila sa musi aklimatizovat
Ale ixo až tak nešpekuluje. On sa tomu venuje. Pozerá trejdy, zranenia, kto je trénerom, GM, aký budú mať hráči ľad a pod.Selly8 píše:To je fakt pech! Nedal jsem ani jednu 1 a byly hned 4, zato predevcirem jsem mel skoro same a trefim jednu Ja jsem tiper na ho*no, asi zacnu u toho spekulovat jak ixo a budu tipovat hodinu
Prave proto to asi nekdy taky zkusimkajo píše:Selly: ale ixovi to vychadza
yzy: ja vim, ze sleduje vsechno kolem deni v NHL, ale nechce se mi to vsechno vypisovat, tak tomu rikam ze spekuluje, ono taky se nemusis chytat hned kazdeho slova :smile03: A nemyslel jsem to nijak zle, holt ma ixo svoji taktiku, ktera je dobra a pokud nektere zapasy da i za cash tak ani do prace chodit nemusi
Dnes zase zadna slava, dneska se zkusme ogari hecnout. Pome DRACI
Selly, sice to nevyslo, ale takticky to bolo dobre. Ja som tiez zamyslal tipnut tak, aby to bolo pokryte pokial mozno najviac, ale tipoval som az za tebou, takze tam som vela navymyslat nemohol. Ale je to solidnych 6 bodov, cize v pohode Aj ked to umiestnenie v tabulke
Lukas: staci od druheho kola, toto nejako nevychadza
Lukas: staci od druheho kola, toto nejako nevychadza
Jedno som napisal, druhe myslel.. tak ako som to napisal to ani nedava vobec zmysel, cize ano mas pravduSelly8 píše:kajo tipoval jsi prede mnou, ale to je fuk, zkusme to jeste uhrat na 4.flek Ztrata je minimalni, ale souperu dost...
joe pekne si to dnes potiahol, udrzal si nas v hre
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé