od
Chris » sob 06. bře 2010 08:45
Fotune svedčí ti ten banner.Akoby si ho už mal od začiatku sezony.
Joe jasné trénujem pravidelne,vynechal som krčmy,už som tam nebol 1 celý týžden a pijem vodu z vodovodu.Už z toho začínam mať absťák.

A trénujem fyzičku,behávam po rajone a do schodov k babkám s dôchodkom, aby som bol pripravený na play off dobre.
No chalani čo vás na dueloch play off najviac zaujalo?Mna to,že sa zatial moc nedarí Angels ktorým hrozí,že vypadnú v 1 kole play off už 2 x za sebou a to by bola velká smola pre takýto kvalitný tím aký majú

, ani Bulls v derby s mačkami, aj ked tu by som o prekvapení moc nehovoril,derby sú nevyspytatelné a favorizovaným tímom dovtedy dobre hrajúcim sa nalepí smola na päty a zhoria ako fakla v tých dueloch, hoci proti iným súperom by možno podávali ovela lepšie výkony.Nám sa tiež proti Kentákom v duelových kolách nie moc darilo a lepila sa nám smola na päty,dúfam,že v prípadnom súboji v play off tú smolu prekonáme

Fortune sa možno práve takýchto duelov dočká v 2 kole, ak postúpia Steelers proti Kentákom,čo bude mať pre neho ako Košičana špecifický náboj a pikantnú atmosféru počas zápasov.Fanúšikovia v Košiciach budú sa musieť rozdeliť na 2 tábory a budú mať pred sebou ťažké rozhodovanie, ktorým zo svojich oblúbených tipérov budú v tých dueloch fandiť viac. :wawe: Parádne výkony zatial podáva aj nás možný 2 súper Devils ktorý potvrdzujú svoju velkú silu v duelových kolách,sériu majú velmi dobre rozohratú a chýbajú im už len 2 výhry k postupu do dalšieho kola.Nech nastúpime proti Steelers či Devils, budú to ťažké duely a dúfam,že sa nám podarilo formu načasovať tak ,aby sme najlepšie výkony podávali v play off.Majú svoju vysokú kvaitu a nič nám nedarujú zadarmo. Budeme musieť podavať 100% výkony, aby sme proti hociktorému z tých súperov uspeli.