Fotune svedčí ti ten banner.Akoby si ho už mal od začiatku sezony.
Joe jasné trénujem pravidelne,vynechal som krčmy,už som tam nebol 1 celý týžden a pijem vodu z vodovodu.Už z toho začínam mať absťák. A trénujem fyzičku,behávam po rajone a do schodov k babkám s dôchodkom, aby som bol pripravený na play off dobre.
No chalani čo vás na dueloch play off najviac zaujalo?Mna to,že sa zatial moc nedarí Angels ktorým hrozí,že vypadnú v 1 kole play off už 2 x za sebou a to by bola velká smola pre takýto kvalitný tím aký majú , ani Bulls v derby s mačkami, aj ked tu by som o prekvapení moc nehovoril,derby sú nevyspytatelné a favorizovaným tímom dovtedy dobre hrajúcim sa nalepí smola na päty a zhoria ako fakla v tých dueloch, hoci proti iným súperom by možno podávali ovela lepšie výkony.Nám sa tiež proti Kentákom v duelových kolách nie moc darilo a lepila sa nám smola na päty,dúfam,že v prípadnom súboji v play off tú smolu prekonáme Fortune sa možno práve takýchto duelov dočká v 2 kole, ak postúpia Steelers proti Kentákom,čo bude mať pre neho ako Košičana špecifický náboj a pikantnú atmosféru počas zápasov.Fanúšikovia v Košiciach budú sa musieť rozdeliť na 2 tábory a budú mať pred sebou ťažké rozhodovanie, ktorým zo svojich oblúbených tipérov budú v tých dueloch fandiť viac. :wawe: Parádne výkony zatial podáva aj nás možný 2 súper Devils ktorý potvrdzujú svoju velkú silu v duelových kolách,sériu majú velmi dobre rozohratú a chýbajú im už len 2 výhry k postupu do dalšieho kola.Nech nastúpime proti Steelers či Devils, budú to ťažké duely a dúfam,že sa nám podarilo formu načasovať tak ,aby sme najlepšie výkony podávali v play off.Majú svoju vysokú kvaitu a nič nám nedarujú zadarmo. Budeme musieť podavať 100% výkony, aby sme proti hociktorému z tých súperov uspeli.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
uz sa to blizi
sa uz neviem dockat, kedy vtrhneme do sutaze, len kto bude nas super?
kazdopadne obe variacie by boli zaujimave, suboj proti RD, ktorych uz dvaja z nas vyradili
alebo suboj proti kovosrotu, kde som stale nezabudol, ako este ked som bol v BB nas vyradilo ich becko, tu seriu si pamatame dokonca traja zo sucasneho timu DD
sa uz neviem dockat, kedy vtrhneme do sutaze, len kto bude nas super?
kazdopadne obe variacie by boli zaujimave, suboj proti RD, ktorych uz dvaja z nas vyradili
alebo suboj proti kovosrotu, kde som stale nezabudol, ako este ked som bol v BB nas vyradilo ich becko, tu seriu si pamatame dokonca traja zo sucasneho timu DD
tak zajtra začíname Nastúpime zreme proti rozbehnutým cepikovcom, ktorý najlepšie výkony podávajú tradične v duelových kolách.Ich vnútornými problémi sužovaný súper v 1 kole Blue Fleyers ich moc nepreveril,ani neunavil ,takže pôjdu do zápasu s nami odpočinutý a sebavedomý po hladkom postupe v 1 kole. Bude to ťažký súboj ktorý nemá vyloženého favorita a budeme musieť podavať 100% výkony aby sme ich dokázali vyradiť,verím ale,že tento tím je dostatočne skúsený, aby sme sa s týmto úkolom vysporiadali,nerozklepali sa nám z ich formy predom kolená a cepikovcov poslali na dovolenku. Nebude to lahké ale verím,že v silách tohto tímu to je.Tak podme draci do boja o čo najlepší výsledok v tejto sezone KTL. :wawe:
to sa teraz môžeš určite.Vyhrali sme s najnižším počtom bodov spomedzi všetkých víťazných tímov.Stálo pri nás šťastie velké ako Shaq A ty si zaznamenal prvé počítané body za DD.Gratulujem.Fortune píše:dufam, ze zajtra ked sa pozriem na vyhodnotenie sa budem moct siroko usmiat, do toho chlapi !
vyhrali sme o 1 bod. Tomu ani nechcem veriť,že to s tak malým počtom bodov vyšlo.Zachránila nás X na Dallas ktorú sme dali my dvaja a Rangers.Ten Dallas som pozera,l absolútne zaslúžená X,pripadalo mi to akoby sa na tom predom dohodli. :wawe:
som rád,že si u nás pôsobil Fortune,bol si fajn kolega a dobrý tipér,škoda,že to končí tak skoro,ale aj prehry patria k tejto súťaži.Prajem ti nech sa ti darí v dalšej púti v KTL i súkromnom živote.Fortune píše:Tak nasa put skoncila, dakujem za moznost si zahrat s vami v PO, skoda ze to nevyslo, bolo to vsak velmi velmi tesne
bye bye
Takže kolegovia naša spoločná púť skončila. Prežili sme velmi peknú a pestrú sezonu, v základnej časťi sme vyhrali našu konferenciu a celkovo skončili na 2 mieste v tejto velmi silnej konkurencii.Velmi dobre nám to fungovalo,čo sa týka po tipérskej i kolegionálnej stránke a aj ked nám play off smolne nevyšlo,myslím,že sme si hanbu neurobili a môžme byť s nou celkom spokojný.Dobre sme sa zabavili,zažili vela radosti i smútku a celkove 6 miesto je celkom slušné v tejto konkurencii aj ked potenciál bol aj na lepšie umiestnenie.No snád nabudúce to DD vyjde lepšie a pokúsia sa nadviazať na zlatú éru DD v historii KTL.Chcem sa vám kolegovia podakovať za skvelú sezonu i vašu spolahlivosť, bol som s vami v tíme rád a dúfam,že raz sa v jednom tíme ešte stretneme.Budem rád spomínať na čas v tomto tíme strávený a na nočné taktické porady s Joeom aby sme dosiahli čo najlepší možný výsledok.Rovnako na Sellyho riskantné ťahy a spolahlivosť,ked dokonca aj z nočnej žúrky ušiel,len aby natipoval KTL. To si na vás všetkých 3 vážim,že ste sa snažili vydať to najlepšie čo je vo vás a že sme sa popri tom aj dobre zabavili .
Týmto sa s vami zároven lúčim ,vedenie tímu som zveril môjmu velmi dobrému kolegovi, s ktorým sme spolu už toho vela preskákali v tíme Evil Insiders,Hockey Kente i DD kajovi.Bude na poste GM síce nováčikom,ale je to skúsený a spolahlivý matador a nepochybujem,že bude dobrým nástupcom svojich predchodcov v tomto tíme Derryla,Chestera,excelenta.Kajo zverujem ti tento tím,prajem ti nech sa tebe i tvojim kolegom darí v budúcej sezone čo najlepšie a dostaneš tím dalej,než sa nám to podarilo pod mojim vedením. Mrzí ma,že sa musíme rozísť,bol si mojou pravou rukou a najbližším človekom na HF a velmi dobre sme si všetci rozumeli,dúfam,že na tom sa nič nezmení ani po mojom odchode z tímu. :smile03:
Týmto sa s vami zároven lúčim ,vedenie tímu som zveril môjmu velmi dobrému kolegovi, s ktorým sme spolu už toho vela preskákali v tíme Evil Insiders,Hockey Kente i DD kajovi.Bude na poste GM síce nováčikom,ale je to skúsený a spolahlivý matador a nepochybujem,že bude dobrým nástupcom svojich predchodcov v tomto tíme Derryla,Chestera,excelenta.Kajo zverujem ti tento tím,prajem ti nech sa tebe i tvojim kolegom darí v budúcej sezone čo najlepšie a dostaneš tím dalej,než sa nám to podarilo pod mojim vedením. Mrzí ma,že sa musíme rozísť,bol si mojou pravou rukou a najbližším človekom na HF a velmi dobre sme si všetci rozumeli,dúfam,že na tom sa nič nezmení ani po mojom odchode z tímu. :smile03:
Tak tato sezona bohuzial nevysla. A pritom zlozenie timu bolo ozaj velmi dobre . Nevadi, snad nabuduce. Este sa chcem podakovat Fortunovi za pomoc v PO.
Dalej sa chcem podakovat Deanovi za prejavenu doveru, ci uz v HK, neskor v DD a teraz aj s prenechanim postu GM. Hadam sa ti bude darit aj nadalej akokolvek sa uz rozhodnes :smile03:
Do dalsej sezony je este daleko, ale urcite do nej nastupime v nezmenenom zlozeni, az na to, ze Deana nahradi v time nemenej kvalitny tiper.
Dalej sa chcem podakovat Deanovi za prejavenu doveru, ci uz v HK, neskor v DD a teraz aj s prenechanim postu GM. Hadam sa ti bude darit aj nadalej akokolvek sa uz rozhodnes :smile03:
Do dalsej sezony je este daleko, ale urcite do nej nastupime v nezmenenom zlozeni, az na to, ze Deana nahradi v time nemenej kvalitny tiper.
No tak ako uz ixo stihol oznamit, stvrty tiper v time bude Lukas33. Zalatat dieru po odchadzajucom Deanovi ozaj nebolo lahke, ale do timu prichadza nemenej kvalitna nahrada.
Takze vitaj v time Lukas, hadam sa nam bude spolu darit :wawe:
Edit: a teraz som si vsimol, ze dokonca oslavujes dnes narodeniny. Tak vsetko najlepsie
Takze vitaj v time Lukas, hadam sa nam bude spolu darit :wawe:
Edit: a teraz som si vsimol, ze dokonca oslavujes dnes narodeniny. Tak vsetko najlepsie
gratulujem kajčo k zisku velkej ryby -kapra Lukáša. :wawe: Verím,že budete ešte silnejší než tomu bolo v tejto sezone a snád dojdete dalej ,než sa to nám podarilo spolu.Ste supr chalani a úspech by som vám prial,budem vám fandiť,nech ciele ktoré sme mali v tejto sezone,v tej dalšej naplníte.
Taky bych tu velice rad uvital Lukase , snad se ti u nas bude darit. Je jasne ze po odchodu Milose uz to bude jiny tym, ale musim kaja pochvalit ze vyber posily, vyborna volba
Milosovi patri velke dik a preju mu hodne uspechu v novem tymu. Snad ho ty chmury prejdou a dostane znovu chut na tipovani. Vice se tu rozepisovat nebudu, pres pm jsme si toho napsali dost
Ted uz jen pockat na novou sezonu a v ni dosahnout konecne poradny uspech
Milosovi patri velke dik a preju mu hodne uspechu v novem tymu. Snad ho ty chmury prejdou a dostane znovu chut na tipovani. Vice se tu rozepisovat nebudu, pres pm jsme si toho napsali dost
Ted uz jen pockat na novou sezonu a v ni dosahnout konecne poradny uspech
Zdravim spoluhraci
Tak po navrate z USA vidim, ze mam aj nejake povinnosti ohladom KTL. Zdalo sa mi, ze logo aj bannery potrebuju zmenu, tak som poziadal TT-ho, ci by mi nespravil nejake nove. Potreboval by som od vas ale cisla, ak chcete mat na tych banneroch. Tak zatial hadam vsetko :smile03:
Tak po navrate z USA vidim, ze mam aj nejake povinnosti ohladom KTL. Zdalo sa mi, ze logo aj bannery potrebuju zmenu, tak som poziadal TT-ho, ci by mi nespravil nejake nove. Potreboval by som od vas ale cisla, ak chcete mat na tych banneroch. Tak zatial hadam vsetko :smile03:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé