Díky za gratuláciu maro,tak to si ma prekvapil.
To som netušil a to som o kopec bodov prišiel taktickým tipovaním v posledných 2 kolách,netušil som teda,že by z tohto mohol byť takýto pekný výsledok.Ale viac ma teší 1 miesto tímu v našej konferencii,že sme ho s chalanmi vybojovali.V tak mimoriadne silnej a vyrovnanej konkurencii aká v KTL a i našej konferencii je, to je skvelý úspech. :wawe: Ako číta sa to pekne,to priznávam.
Byť 1 v takej ohromnej konkurencii skvelých tipérov v KTL sa nestane každý den a poteší to.
Ten rekord navyše je bonus a chalani máte na čom budúcu sezonu pracovať, rekordy sú od toho aby sa prekonávali je rada na vás, som zvedavý komu z vás z tej veľkej plejády skvelých tipérov v KTL sa to podarí. :smile03: Osobne by ma potešil úspech kajča či Sellyho prípadne Joea, doprial by som im ho z celého srdca.
Ale samozrejme 1 miesto bude atakovať kopec dalších tipérov, som zvedavý kto sa na uvolnený tron posadí o rok a zagratulujem úprimne tomu kto ním bude. :frajer2: TA je skvelý tipér ktorý patrí na špicu každú sezonu a pred jeho výkonami treba s uznaním dať klobúk dolu.
Máš pravdu maro v tom,že mi ešte chýba čerešnička na torte a to titul v KTL.Ale zas není to niečo,bez čoho by som nedokázal žiť.Pokúsim sa ho spoločne s kolegami vybojovať a poteší ma ak sa mi podarí ho raz s chalanmi vybojovať.
Pre mna je dôležité,aby sme mali dobrý tím,rozumeli si v tipovačke i mimo nej a tvorili dobrú partiu ktorá sa baví tipovačkou v KTL.A do toho patrí podpichovanie s konkurenciou,je tu v KTL kopec báječných ludí s ktorými si dobre rozumieme, ktorých nás spája láska k NHL a tipovaniu a to robí tento web taký skvelý akých je málo,ak vôbec taký je.A za to patrí velká vdaka ľudom ako arek,cepi,Wildo,Ohlund,petrík,ty a vôbec každý user ktorý je aktívny a spoločne pomáhame zveladovať vysokú úroven HF. :smile03: