no pozor, falconi stiahli nas naskok na 10 bodov a mame 3 dni dokonca... nezabudnime, ze este nic neni rozhodnute

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Thrasherfan tu raz dal jeden taky suborik autotiper. Tam ti stačí dať počet zápasov a náhodne ti vyhodí tipy 1,0,2. Odomna to náhodou natipuje vždy lepšie tak ak si nevieš rady s tipmi môžem ti to poslať.Selly8 píše:Jsem myslel ze me drbne, kdyz jsem videl ty vysledky. Dam 2 plichty, ony jsou dokonce 3, ale trosku jindePosledni dny nam to nejak nejde, nastesti nehvezdi ani ostatni, uvazuju ze bych dnes natipoval podle tahani papirku ci jine metody z prirucky uspesneho tipera
no vieš Joe Falconi nám nevadia,aj keby nás predbehli,nič sa nestane,tí naše šance na 1 miesto neohrozujú.Dôležité je skončiť 2 a je to v pohode.Ale tie výsledky sú hrozné,nedarí sa nám pri nich dúfam,že tie zbylé 3 dni dopadnú lepšie.,Joe S. píše:no dnes sme predviedli kus podpriemerny vykon, akosi tie vysledky su velmi vtipne v poslednej dobe
no pozor, falconi stiahli nas naskok na 10 bodov a mame 3 dni dokonca... nezabudnime, ze este nic neni rozhodnutevsak my sme takto pred tyzdnom za 3 dni nahrali na BF 13 bodov
som rád,že aj ty okúsiš Selly na vlastnej koži ten adrenalín ktorý je v play off,to je teprve vyvrcholenie celej KTL.Selly8 píše:Vyborne panove, dnes jste podali skvely vykona konecne si zatipuju v plejof
Z moji strany dnes ostuda, uz kdyz jsem videl jak dopadl zapas NYI-TB jsem tusil zradu, ale ne az takovou.2 vy...e soboty mi zkazily dojem z celeho 6.kola, jesteze vy jste v nich dobre zabodovali
Na dnes jsem poprve v historii tahal papirky, pekne haluze mi vysly. Takze je uplne jasne, ze dnes budou vyhravat favoriti, tymy jako caps, sharks ci hawks, ke kterym se radeji nebudu vyjadrovat