Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
už je to jasné Joe,získali sme 5 bodový náskok na BF tí budú mať 0 ,Handzušov gol zo včera sa nám vrátilJoe S. píše:takze po dnesnom taktickom dni sa dostaneme na celo a to som ani nevedel, ze som dal ixu na PIT![]()
a neviem ci by sme nemali mat az 5 bodov naskok na cele
no na to som sa spoliehal,že ťa zápas Phillky zobudí.Som rád,že si stihol aspon tie 3 zápasy.kajo píše:No co, stane sa. Aj ked uz si nepamatam, kedy naposledy som zabudol natipovat. Aspon tri zapasy som ale stihol :wawe:
no stane sa kajčo,len to je to práve,že takto prichádzame o dôležité bodíky, ktoré nám v závere môžu chýbať.Našťastie Joe a Selly nás podržali veľmi pekným výkonomkajo píše:Haha, O bodov, to som vobec nemusel tipovat.![]()
Ale pravda je taka, ze po nestihnuti prvych dvoch zapasov mi zostavalo jedine, nahadzat haluzacke tipy na ostatne zapasy. Kebyze nie som blby a natipujem normalne, tak by som mal plny pocet
To bol len jeden exces. Alebo vieš o niečom, o čom neviem?kajo píše:Ty musis do vsetkeho j.bat? Na tvojom mieste by som sa ani neozyval, po tych vsetkych excesoch v EI.![]()
joe: sebavedomie? No dobre, ja mam na to svoj nazor, ktory je asi uplne odlisny. Ale ked vam na tom tak zalezi, tak teda budeme prvi no :wawe: