díky michal.No je to zásluha mojich kolegov,za čo im som vdačný.michal225 píše:táto téma a tým ukazuje čo je ozaj sprvávne komunikácia výsledky a dobrá nálada držím vám palce chalani :frajer2:

Nech sa darí aj tebe a tvôjmu tímu.

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
díky michal.No je to zásluha mojich kolegov,za čo im som vdačný.michal225 píše:táto téma a tým ukazuje čo je ozaj sprvávne komunikácia výsledky a dobrá nálada držím vám palce chalani :frajer2:
uf..nastastie, nic take sa nekona. Dobre, ze som nakoniec dal na tu Tampu, najprv som mal na Carolinu, ale som si potom povedal, ze ta je dost biedna a Tampa este hra o PO, tak som to zmenil z 1 na 2. To by sme asi potom prehrali po predlzeni...no musim sa pochvalit, ked zabodujem raz za uhorsky rokkajo píše:............Pripadnu prehru beriem na seba
velmi dobrý nápad kajčo.Zabezpečil si nám tým pokračovanie serie bez prehry.kajo píše:uf..nastastie, nic take sa nekona. Dobre, ze som nakoniec dal na tu Tampu, najprv som mal na Carolinu, ale som si potom povedal, ze ta je dost biedna a Tampa este hra o PO, tak som to zmenil z 1 na 2. To by sme asi potom prehrali po predlzeni...no musim sa pochvalit, ked zabodujem raz za uhorsky rokkajo píše:............Pripadnu prehru beriem na seba![]()
![]()
dúfam,že ten úspech kajčo si už nezašiel hned osláviť,aniž by si natipoval dnešné zápasy.kajo píše:uf..nastastie, nic take sa nekona. Dobre, ze som nakoniec dal na tu Tampu, najprv som mal na Carolinu, ale som si potom povedal, ze ta je dost biedna a Tampa este hra o PO, tak som to zmenil z 1 na 2. To by sme asi potom prehrali po predlzeni...no musim sa pochvalit, ked zabodujem raz za uhorsky rokkajo píše:............Pripadnu prehru beriem na seba![]()
![]()
Som normalne zabudol pochvalit aj tebaSelly8 píše:Vyborne kajo, full houseAsi te ta moje pochvala nakopla primo k demolicnim vykonum! No a co se tyka vyberu napoje tak ted bych bral obycejnou vodu, ale v lete snad nejake to pifcisko
![]()
ty si si už pauzu vybral na 2 sezony dopredu.kajo píše:Hehe, selly pochval ma aj nabuduce, mozno to zopakujem :frajer2:![]()
Milos, tak uz dva dni po sebe som bodoval, takze mozem teraz trosku pauznut, ci ?
neviem,neviem,cítim v kostiach,že dnes asi seriu výhier prerušime.Joe S. píše:no jednu som mal vymyslenu, ale teraz neviem, ci sa podarikajo píše: Som normalne zabudol pochvalit aj tebavsak si mal tiez takmer full
![]()
joe: ty si majster taktiky, vymysli aj nejaku na dnes :smile03: