Spammer se ozval No nekoho asi bavi psat do topiku ostatnich tymu furt to stejne.kanter píše:Tešíte sa na prehru :frajer2:
Joe neboj uz mam natipovane, jsem si dnes malinko prispal a pak se dival na fotbal.
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
no málem som to nestihol.Riadil som sa 21.hodinou,teraz som sem náhodou skočil a videl som,ako na to ixo,cepi a spol upozornujú.Idem na to.Joe S. píše:kua kua kua, aby nebolo zle, polhodina do zaciatku zapasu komunistickych kridel a zatial sme tipovali len dvaja
snad to este milos a selly stihnu
Dean píše:ty si sa tak tešil,že nás porazíš,že si natipoval 1 zápas neskorokanter píše:Tešíte sa na prehru :frajer2:
Nabudúce menej rečniť,viac konať.
ja ju mám tiež.Pravdu povediac,prekvapili ste ma,že ste tiež niekto tú 2 nedali.Je to takmer sázka na istotu.Už je to 2:0Joe S. píše:Dean píše:ty si sa tak tešil,že nás porazíš,že si natipoval 1 zápas neskorokanter píše:Tešíte sa na prehru :frajer2:
tak tak milos
inak dufam, ze v prvom zapase nebude dvojka, lebo nas super to zvladol takticky, vsetci traja, co stihli natipovat, maju 2
no už je to len o gol,snad to na X uhrajú.Ináč ak 2 bude dúfam,že nás z bryndy vytiahne Sellyho Anahaim hodila by sa 1 alebo 0Joe S. píše:no ja som po vcerajsku cakal, ze detroit bude bodovat, kedze ho doslova okradli zidovske hviezdy a chicago, som sa spoliehal, ze bude v bude zabozrut a neni
a just neporazitekanter píše:Ja som napísal, že vás my porazíme, nie ja . Nabudúce lepšie čítať .Dean píše:Tešíte sa na prehru :frajer2:
ty si sa tak tešil,že nás porazíš,že si natipoval 1 zápas neskoro
no Joe dnes nastúpime proti bývalému GM Drexel Chesterovi, s ktorým si zviedol ako GM Bibbers nejedno derby ku ktorému patrili neodmyslitelne aj vzájomné hecovačky a tak myslím,že o motiváciu máš ty aj my postarané. :smile03:Vo Fire Birds sú skúsený tipéri,ktorým sa v tomto kole veľmi dobre darí, budú bojovať na 100% aby nás porazili a udržali sa tak v hre o play off a tak to bude chcieť aj od nás výkon na hranici našich možnosti, ak budeme chcieť winning streak predlžiť o další deň a udržať sa reálne v hre o odsunutie HK za nás. :smile03: Tak podme chalani na to, ukážme dalšiemu súperovi našu dračí sílu.Joe S. píše:no aspon ze vies prijat prehrukanter píše:
K výhre gratulujem. Good luck v ďalších zápasoch.
dufam ze nas este dakto takto vyprovokuje k vyhre sa mi to zapacilo mat winning streak
no ale zatial priebezny stav asi moc optimizmu nedava, neviem, ci niekto veril ottawe z nas :beee:Dean píše:Takže úvod súboja s Fire Birds zmeškal bývalý GM Drexel Chester, ktorý nestihol včas natipovať v termíne 1 duel,canesman nedorazil ešte,uvidíme či zmešká len ten 1duel,2 ,alebo nebodaj celý zápas. My sme to stihli v pohode a nastúpili sme na duel v plnej sile.