vsak ja som to pochopil, len ma to tak rozosmialo, ze azkajo píše:Chalani, to bolo myslene s nadsazkou...nabuduce to dam do " " , aby ste pochopili :biglol:
Inak aj dnes mozte podat taketo "skvele" vykony, len nech zas vyhrame.

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
dnes som po 1 x čo som v KTL si želal, aby som uhral honor umelca kola.Selly8 píše:
Dnes bychom meli prekvapive vyhrat nad dablama, snad jsem to dobre spocital
Hej,hej vyhrali sme a velký podiel na posledných zlepšených výkonoch máš ty a Joe ,karta sa obrátila a forma sa vám postupne vracia,mám z vás radosť.Len tak dalej chalaniSelly8 píše:Dnes by to mohla byt opet vyhra, ale pocital jsem to narychlo a ve vzteku![]()
![]()
... takze bez zaruky
ale bacha na nich.Mačičky v poslednom čase vystrkujú drápky a zbierajú jeden skalp za druhým.Ale my už ich našim dračím dychom zneškodníme a abstinentným mačičkám ukážeme ,že najlepšou taktikou na súboj není každodenný tréning na štadióne,Joe S. píše:dnes by to chcelo skalp zmrznutych čičiniek a dake zavahania nasich superov
Joe mal si úplnú pravdu.Joe S. píše:
mozno odrazovym mostikom k dobrym vysledkom je poriadne sa ozrat![]()
![]()
rád vidím,že ti tých 5 prehier za sebou neubralo na sebavedomí.Joe S. píše:vsak jasne, ze treba ist od zapasu, k zapasu, ale toto by som videl ako dlhodobejsi ciel, nech sa nas superi boja