Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
nielen proti rivalovi z konferencie ale aj vášmu bývalému GM.Hannu píše:fuu dneska mame proti vam zapas to bude ale dačo... proti rivalovi z divizie heh![]()
sa tešim... my mame tiež čo napravať sme teraz po troch prehrach vyhrali dneska proti falcons vy zase mate dva prehrate po sebe celkom zaujímave to bude![]()
akurat dufam že nezlyhame na tom že niekto z našich oboch tímov nenatipuje
ahoj,ďakujem za privítanie v tíme Selly.Tie výsledky boli fakt strašné,je mi ľúto ,že som vám vôbec nepomohol.Selly8 píše:Vitej Stefane a doufam ze nam pomuzes preklenout tohle nelehke obdobi. Takze GOOD LUCK
Ja som si myslel kajčo,že niečo takéto sa stalo, alebo nebodaj ešte horšie,som rád,že ti je aspon teda dúfam lepšie,prajem ti nech sa úplne uzdravíš a nezanechá tá choroba nejaké komplikácie do budúcna.Tipovanie je teraz nepodstatné,hlavné je úplné vyliečenie. :frajer2:kajo píše:Tak chcem uviest veci na pravu mieru. V noci zo stredy na stvrtok sa mi vyskytli zdravotne komplikacie a poviem vam, uz som myslel, ze si nezatipujem..Nebudem pisat o co sa konkretne jedna/lo, to je v podstate jedno. Kazdopadne som bol v takom stave, ze som na HF a ine podobne veci ani nepomyslel a doteraz som lezal v nemocnici. Predvcerom sa mi trochu ulavilo, dnes este viac, tako som bol poslany do domacej liecby.
Ospravedlnujem sa GM a celemu timu, ze som vas nechal takto v stichu. Ale Milos, ver tomu, ak by to boli len problemy s internetom, tak nejako by som uz tipol.
to ti verím,bola to bratrovražedná bitva v ktorej si o 1 bod uspel ty.Obaja ste boli lídrami tímov a nazbierali najviac bodov z nás všetkých ale ten tvôj 1 bodík naviac rozhodol duel.Selly8 píše:No slava, konecne jsme vyhrali, ale ztratu mame stale poradne velkouSnad poprve v tomto kole jsem pomohl svemu tymu k bodum, uz bylo nacase. Ale ted to neslo jinak, prohru jsem si nemohl dovolit, pac pak bych si to pekne vyzral
kajčo ja mám tiež nárok na únavu materiálu a vybral som si ho v tomto kole.kajo píše:Dik svolko. No comeback sa mi teda vydaril :biglol: len tak dalej...ale Dean, nemusel si hned opakovat, ja mam na to narok![]()
Ale dolezite je, ze sme vdaka skvelym vykonom sellyho a joa zvitazili (hadam druhym najhorsim vykonom dna). Super chalani