Vdaka tvôjmu dnešnému parádnemu zásahu a celokolovým výkonom kajčo , sme ho dosiahli. Vidíš hovoril som ti,že sa určite chytíš a už je to tu. Gratulujem,urobil si mne aj kolegom svojimi výkonmi veľkú radosť a som spokojný aj s vašim prispením Joe a Selly zabrali ste ked to tým najviac potreboval a tak máme všetci 4 podiel na konečnom veľmi peknom umiestnení. Síce ani 1 miesto nebolo daleko ale mohli sme dopadnúť aj o dosť horšie pri vyrovnanosti tabulky v tomto kole takže myslím,že sme odviedli dobrú robotu a aj to 2 miesto je velmi cenný výsledok. Takže chalani dnes si dobre odpočinte a od soboty ideme tvrdo zabojovať o dalšie cenné bodíky potrebné na zabezpečenie si účasti v play off.kajo píše:Stastne a vesele pani :smile03:
A skusme este skoncit lepsie ako 5. Take druhe miesto by som bral.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
myslím,že dostali oveľa lepšiu cenu útechy už pred včerajšími zápasmi od ich bývalého kolegu Sellyho, ale o tom v akej podobe to bolo , sa na verejnosti nevyjadrujím, aby nás nediskvalifikovali z 2 miesta. :frajer2:Joe S. píše:ano je to tam, mali by sme poslat ale dakovnu kyticu do centraly AM, za to ako dnes vyhoreli
Dean aký úspech?Je to skôr umenie naozaj si myslíš,že je to pre mňa/nás úspech?Ved to skončilo najhoršie ako mohlo,či už osobne- ak si trochu sledoval individualku celé kolo som sa držal v čele a v 15kole som bol ešte na 2mieste a to o 1bod za prvým!!! Deň na to sa mi nešťastne podarilo nenatipovať,pritom som si myslel že mám tipnuté a v poslednom kole som sa prepadol na 21 miesto Dobre to by som ešte zniesol,ale náš tím-to bolo pre mňa hlavnejšie ,aby sme to vyhrali,alebo aspoň niečo uhrali-no posledné kolá ked šlo takpovediac o všetko-mesačnú snahu,ked sme to mohli vyhrat,kedy sme mali poriadne tipovať tak práve vtedy nám pravidelne netipovali tipéri...ved kolo dokonca sme viedli celú KTL.A potom toto-4miesto A určite keby tipne cibula,či vytaz by sme skončili aspoň na 2mieste,ktoré nám uniklo o 2body.To miesto by bolo minimálne zaslúžené..Mighty Bulls by nás určite predbehli neuveriteľným posledným kolom....Pomaly aj náš "tím" skôr vidím ako "oficiálne združený,ale v skutočnosti veľmi individualistický výsledok 4 "náhodných" tiperov,ktorých spája len 1 banner".Je to voči tímu kruté,ale je to nebodaj inak?Kde je vidieť ten "duch" tímu? V téme mustangov si sám vypisujem....(uznávam,často hovadiny).Kludne možu,mohli niečo napísať.Z ich strany som nevidel ani náznak,kde bola radosť s toho že sa tímu darí?kde bola podpora v posledné dni? kedy niekto niekomu zagratuloval k dobrému výsledku? kedy sa o niečom normálnom popísalo?...... celé sviatky mám dosť naprd,úplne nič mi nevyšlo,čoho som sa chytil to sa posralo a dnes to bol zlatý klinček v tíme som zlyhal nielen ako GM-mal som dostatok času, no nepodarilo sa mi tam navodiť súťaživú,dravú náladu s túžbou po výťazstve,ani súdržnosť.Asi by to chcelo niekoho iného do tejto funkcie,vhodnejšieho...ktorého by zvyšok tímú rešpektoval,a boli by radi že ich vedie,že je nad nimi správny človek s ktorým sa dá nielen popísať.....Dean píše:no škoda,že ti Sage zrovna v tento mimoriadne dôležitý deň nenastúpili 2 tipéri na zápas, čo vás stálo možno aj zisk 1 miesta, ale aj 4 je pekný výsledok a gratulujem vám k nemu. Sage tebe gratulujem k velmi dobrým výkonom v individuálke
Ale tebe/vám gratulujem k peknému výsledku ty máš pekne nabehnuté k celkovému vytazstvu v individualke.Minulé kolo si vyhral a tentoraz si "len" znovu zopakoval 3. miestom a ukazuješ,že ťa NHL ohromne baví,naplňa a že sa v nej nielenže dobre vyznáš,ale ju aj skvelo vieš dopredu odhadnúť v podobe výsledkov.
Osobne zablahozelanie vasmu GM..
Dean.
Blahozelam ti k honoru najlepsi tiper historie KTL..
si pre tento sport ako gretzky pre hokej ci pele vo futbale..
Neuveritelnych 357 bonus. bodov k dnesnemu dnu.. ani nie za 4 sezony si to zvladol..Neuveritelne :smile03: .. blahozelam
Ta-a si striasol ma "len" 344. daleko za vami velka diera . treti je MartinFc z BF s pouhymi 250 bodmi.. blahozelam..
Dean.
Neuveritelnych 357 bonus. bodov k dnesnemu dnu.. ani nie za 4 sezony si to zvladol..Neuveritelne :smile03: .. blahozelam
Ta-a si striasol ma "len" 344. daleko za vami velka diera . treti je MartinFc z BF s pouhymi 250 bodmi.. blahozelam..
díky maro. Cením si pochvaly od teba i ked nemyslím,že som nejak extra výnimočný tipér.Sú tu väčšie esá ako ja , TA, ty,excelent,kajo,Joe,petrík,Ohlund,Alex ,Selly,švolco,leci,cepi,Martin FC ...Skrátka snažíl som sa vždy tipovať najlepšie ako sa dalo a byť prospešný tímu v ktorom som pôsobil,či teraz pôsobím. .Tipovačka na KTL ma veľmi baví,som rád,že v tíme mám tak dobrých kolegov akých mám s ktorými si veľmi dobre rozumieme a že vôbec celé HF je plné skvelých ludí ktorý držia pokope a udržujú kvalitu tohto skvelého webu na tak vysokej úrovni na akej je a dúfam,že tu spolu vydržíme ešte dlhú dobu a budeme si spolu rozumieť ,či už čo sa týka NHL, či iných vecí. A to je pre mňa dôležitejšie ako individuálny úspech,poteší to,je to cenný výsledok môjho snaženia na HF v KTL, ale priority sú tie čo som spomínal predtým. :smile03:maro píše:Osobne zablahozelanie vasmu GM..
Dean.
Ano Sage všimol som si tvojej skvelej formy počas tvôjho pôsobenia v tomto kole,ked ťa len smola v závere pripravila o 1 miesto v individuálke , si skvelý tipér,šikovný chalan a v NHL sa velmi dobre vyznáš. Rozhodne neskladaj zbrane,ako GM si vedieš dobre a to,že to momentálne viazne v komunikaci tvôj problém není ,verím,že časom sa chalani do toho dostanú a budete sa tipovačkou či o iných veciach baviť aj vo vašej téme..Daj tomu čas,som presvedčený,že sa to zlepší a budete tvoriť dobrú partiu.A ked nie tak vždy je tu možnosť zmeny v zložení tímu aby tomu tak bolo.Ja som si tým tiež v minulosti prešiel a som rád,že sa mi podarilo dať dokopy tak skvelú partu akou sú moji kolegovia a som im za to vdačný. Hned tá tipovačka človeka viac baví a rád sa sem každý deň vracia. Chápem,že ťa situácia trápi, není to nič príjemné a oberá to o energiu a chuť do dalšieho pôsobenia v tíme, ale nemalo by ťa to zlomiť a verím,že sa ti taký tím raz podarí zložiť a dosiahnete aj veľké úspechy v KTL. Kvality na to máte a šťastie čo sa vám teraz otočilo chrbtom, sa na vás usmeje v budúcnosti. Takže hlavu hore a hor sa za splnením cielov,čo si si prial dosiahnuť ked si tento tím zakladal.
díky švolco Som rád,že som prospešný tímu a že nám to celkom slušne šlape ako tímu,najmä posledné 2 kolá sme sa pekne rozbehli,kolegovia ma veľmi dobre doplnajú a to je dôležitejšie, ako individuálne ocenenie. I ked poteší aj takýto úspech, nebudem tajiť a som rád,že sa mi darí držať krok so silnou konkurenciou mladých dravých ambicioznych tipérov, túžiacich poslať nás veteránov do dôchodku ale ako hovorím tímový úspech je prednejší a bez dobrých kolegov by som ho nedosiahol.Takže pochvala patrí aj im.švolco píše:milosi gratulujem k individualnemu uspechu
a pekne nam slapete na chrbat inak
Iná kapitola bol ten Silvestrovský úspech v tipovačke NBA,bolo to akoby koncoročný darček z planety Krypton od Clarka Kenta (Supermana ) za jeho propagaci na HF. Skvelo to sadlo do seba, vyhrať posledným zápasom v mesiaci a roku práve dres Kobeho môjho najoblúbenejšieho basketbalistu,ked pred tým zápasom som strácal 1 bod na 1 miesto a stačilo aby ten 1 tipér tipol čo ja a som bol nahraný,navyše tímom Chicaga ,ktoré malo dovtedy bilanci 2-11 na palubovke súperov na horkej pôde Detroitu,ktorý sa už potreboval chytiť a hral v kompletnej zostave, bolo skoro ako sen. Už som si hovoril aká smola sa na mňa nalepila,že v minulom mesiaci vyhrám tričko rivala Lakers Orlanda za 2 miesto v tipovačke(veľmi pekné o tom žádna diskuse a som tiež rád,že som si ho vybojoval ) a dres Kobeho si nechám o 1 tip utiecť pomedzi prsty,našťastie to dopadlo inak.
No tak to hej, je to krásny pohľad na tabuľku po 4 kolách dohratých KTL , ked na čelo sa dostali tím Kentu, čo som založil, vybral tipérov do neho, vrátane nájdenia môjho nástupcu na post GM Kentu,čo svedčí o tom,že som mal dobrý odhad na ludí, ked som vám veril, že ho budete dobre spravovať a utvoríte partiu kolegov držiacich za jeden povraz,som veľmi rád,že mu robíte takéto skvelé meno a dakujem vám za to náš tím a srdcový tím Joea Bibbers ,ktorý zakladal a robil mu GM , a ktorému hrozil zánik a zachránili sme ho v hodine 12 ,tesne pred štartom sezóny KTL.A v ktorý je veľmi blízky aj kajovi, ktorý tam prežil tiež pekné časy a tak ho úspech všetkých 3 tímov tiež určite veľmi teší.Netreba zaspať na vavrínoch, dalej tvrdo robiť a zbierať bodíky potrebné na účasť v play off, súperi sú blízko a číhajú na šancu nás predbehnúť, najmä vždy silný petríkovci,cepíkovci a Baffykovci ale aj dalšie tímy sú veľmi kvalitné ale ako hovorím poteší to dušu.Držím palce nech sa všetkým 3 tímom darí,zabezpečia si postup do play off a vytvoria silnú konkurenciu ostatným tímom KTL. :frajer2: :box:Je pekné vidieť takto našu robotu a vedieť,že všetci spoločne tu sme priložili ruku k dielu na záchranu legendárnych tímov KTL Drexel Dragons,The Best Bibbers a dali im novú perspektívu v KTL a neohrozili ani mladý,dravý ambiciozny tím Hockey Kent, ktorý si verím tiež vybuduje svoje meno a prestiž v KTL a stane sa jej pevnou súčastou. A na môžme byť právom hrdý.Všetkým vám za to dakujem.
tak som to myslel,len zle formuloval,jasné viem,že ho založili janík s Matejkom a Openom, ale ty si ho udržal na mape v KTL a to už 2 x za sebou čo sa cení.Joe S. píše:no aby som to uviedol na pravu mieru, ja som tim nezakladal, ja som ho vtedy len prevzal pred zanikom v prvej sezone KTLDean píše:srdcový tím Joea Bibbers ,ktorý zakladal a robil mu GM , a ktorému hrozil zánik a zachránili sme ho v hodine 12 ,tesne pred štartom sezóny KTL.
Fuh, po 4 zapasoch to vyzera na riadnu dramu, oba timy sa sustredia najma na hru dozadu:
priebezny stav Drexel Dragons 4:2 Killer Hornets
to je neskutocne, v oboch timoch zatial po traja hraci nebodovali, za nas som trafil Dallas a LA ja, u hosti skoroval GM michal Tampou
dufam, ze aspon takto tesny rozdiel tu bude aj rano, ked vstanem, podstatne je zacat kolo vyhrou
to je neskutocne, v oboch timoch zatial po traja hraci nebodovali, za nas som trafil Dallas a LA ja, u hosti skoroval GM michal Tampou
dufam, ze aspon takto tesny rozdiel tu bude aj rano, ked vstanem, podstatne je zacat kolo vyhrou
No poviem vám ,ked som išiel po 4 dueloch spať s vedomím ,že ja,kajo,Selly sme z tých zápasov získali 0 bodov, bol som dosť rozčarovaný, obával som sa ,že zhoríme všetci 3 ako fakla, na druhej strane Joe mal 4 body a súperi dokopy 2, čo dávalo akú takú výhliadku na možnú výhru. Našťastie ostatné zápasy nám vyšli o niečo lepšie,ja s dejfom sme obaja dali po 15 golov v zápase ,kajčo svôj minisúboj so svojou dvojičkou v zápase Budajom o 1 golik vyhral vsietil 13 golov ,Budaj 12, čo nám stačí na veľmi tesnú výhru a vykročenie do play off pravou nohou. Veľmi tesná výhra, ale na to sa historia nepýta. Ako vidím spolupráca útoku Joe -Selly pokračuje dalej, keď im to tak funguje necháme ich tak hrať celú sezónu,prvý útok utvorím ja s kajčom.
Na záver pre pobavenie divákov na štadione zaspievali supr chalani, ktorý sa k hudbe vrátili pôvodne len na tento duel a urobili skvelú šou, ako bývalo zvykom na ich koncertoch. Divákom sa to veľmi páčilo a odchádzali spokojný domov, ako z našej výhry, tak i šou tejto skupiny pri ktorej sa výborne zabavili.Kedže sa to divákom tak páčilo, podpísal som s nimi zmluvu a budú divákov baviť tak po celý zvyšok sezony, ako pri našich domácich dueloch, tak s nami budú chodiť na zápasy aj u súperov.Tu je malá ukžka z ich tvorby. :smile03:
http://www.youtube.com/watch?v=E9pE_WKWDW8&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=x9ozlbTd ... re=related
Dean -15 bodov
kajo- 13 bodov
Joe .S -8 bodov
Selly .8 -8 bodov
dejf - 15 bodov
Budaj -12 bodov
Kower - 10 bodov
michal -8 bodov.
Na záver pre pobavenie divákov na štadione zaspievali supr chalani, ktorý sa k hudbe vrátili pôvodne len na tento duel a urobili skvelú šou, ako bývalo zvykom na ich koncertoch. Divákom sa to veľmi páčilo a odchádzali spokojný domov, ako z našej výhry, tak i šou tejto skupiny pri ktorej sa výborne zabavili.Kedže sa to divákom tak páčilo, podpísal som s nimi zmluvu a budú divákov baviť tak po celý zvyšok sezony, ako pri našich domácich dueloch, tak s nami budú chodiť na zápasy aj u súperov.Tu je malá ukžka z ich tvorby. :smile03:
http://www.youtube.com/watch?v=E9pE_WKWDW8&feature=fvst
http://www.youtube.com/watch?v=x9ozlbTd ... re=related
Dean -15 bodov
kajo- 13 bodov
Joe .S -8 bodov
Selly .8 -8 bodov
dejf - 15 bodov
Budaj -12 bodov
Kower - 10 bodov
michal -8 bodov.
No tak som sa vratil z chaty, kde samozrejme nebol net, takze vam prajem vsetko dobre v novom roku az teraz...ale aj to sa rata Pozeram, ze sme skoncili druhi, co je to, co som si zelal :
Milos, gratulujem k tomu dresu..kebyze ho vyhram ja, ani by som nevedel, co s nim robit..ale ak bude niekedy LeBronov, ten uz bude moj
asi tak tyzden aj nieco dozadu.kajo píše:A skusme este skoncit lepsie ako 5. Take druhe miesto by som bral.
Milos, gratulujem k tomu dresu..kebyze ho vyhram ja, ani by som nevedel, co s nim robit..ale ak bude niekedy LeBronov, ten uz bude moj
Díky kajo a Selly za gratulaci k dresu. Vdaka tomu bol ten Silvester hned veselší. :smile03: Kajčo ten dres LeBrona ti prepustím pre zmenu ja,ako ty mne ten Kobeho , nech máš k trenírkam Denveru aj nejaký dres a tým kompletnú basketbalovú výbavu.
Tak som rád,že si sa zdravý vrátil z Silvestrovskej oslavy na chate a môžme sa naplno pustiť do boja o čo najlepší výsledok aj z tohto duelového kola,ktoré nám doteraz moc nevychádzalo,je načase tú bilanci zmeniť,zabojovať o čo najlepší výsledok aj tu a potvrdiť nárast formy z predošlých kôl.A dúfam,že potrápime aj cepíkovcov, ktorým tento systém vyslovene sedí,v 2 kole suverénne vyhrali v nom a veľkým favoritom sú aj teraz.Ale každé kolo začína od 0 a verím,že kožu im nepredáme zadarmo a zabojujeme.
Tak som rád,že si sa zdravý vrátil z Silvestrovskej oslavy na chate a môžme sa naplno pustiť do boja o čo najlepší výsledok aj z tohto duelového kola,ktoré nám doteraz moc nevychádzalo,je načase tú bilanci zmeniť,zabojovať o čo najlepší výsledok aj tu a potvrdiť nárast formy z predošlých kôl.A dúfam,že potrápime aj cepíkovcov, ktorým tento systém vyslovene sedí,v 2 kole suverénne vyhrali v nom a veľkým favoritom sú aj teraz.Ale každé kolo začína od 0 a verím,že kožu im nepredáme zadarmo a zabojujeme.
No po našom taktickom zlyhaní v derby proti Kentákom(chalani to na nás vedia,pripomína mi to trochu syndróm našich hokejistov proti bratom z ČR ),sme dnes podali dobrý výkon na našom ľade a porazili veľmi silný tím ixovcov ,ktorý sa pred duelom venovali skôr rošádam ich GM s zložením tímu a nesústredili sa tak naplno na zápas proti nám, čo sme skúsene využili a pripísali si výhru a 3 bodíky do tabulky. Dnes sa darilo obidvom našim útokom,najlepší z nás bol kajo, ktorý si udržuje už od minulého kola parádnu streleckú formu ale aj 2 útoku musím zložiť poklonu za dnešný výkon,nielenže ustrážili svojich konkurentov z 2 útoku na čele s ich GM, ale aj na velmi silný 1 útok tímu,ktorý tvoria Lukáš a palkovk ,stratili iba 1 golik. Dbrá práca chalani,len tak dalej Dnes si dobre zarelaxujte zajtra nás čaká ťažký derby zápas proti petríkovcom, ktorý si brúsia zuby na 1 miesto z tohto kola i celkovom hodnotení a prídu s ambíciou aby nám vyprášili kožuchy a odviezli si 3 body z nášho ľadu.Budeme musieť podať 100% výkon, aby sme im v tom zabránili.Verím,že na to máme aby sme ich porazili,len sa musíme pripraviť na ťažký boj do poslednej sekundy duelu.
no ved zápasy se hrajou až zítra,takže dnes máš veget. A verím,že dnes bude hrať prím váš útok,nás s kajom petríkovci postrážia osobkou,zistil som od tajného informátora, že si nás berú na starosť petrík s Ohlundom vy budete mať viac priestoru na ľade a verím,že im dáte tolko golov kolko sa do ich brány len zmestí a vystrielate nám výhru.Selly8 píše:Milosi malem jsi me zmatl. Jsem pochopil ze dnes netipujeme, az ve ctvrtek, jeste ze jsem se podival Beztak budu mit sadaut tak to vyjde na stejno
Tak osobka nám dokonale vyšla, ustrážili sme vás na 4 bodoch, a v súboji 2.útokov bol úspešnejší ten náš v zložení phillipo - minnesota1. Zápas vyzeral dlho na remízu ale v posledných minutách to zobral pipo na seba a strelil vedúci gol falconov (remiza SJ : STL) na ktorý už domáci nedokázali odpovedať.Dean píše: no ved zápasy se hrajou až zítra,takže dnes máš veget. A verím,že dnes bude hrať prím váš útok,nás s kajom petríkovci postrážia osobkou,zistil som od tajného informátora, že si nás berú na starosť petrík s Ohlundom vy budete mať viac priestoru na ľade a verím,že im dáte tolko golov kolko sa do ich brány len zmestí a vystrielate nám výhru.
..... DREXEL DRAGONS ...... .. 10 ..
.......... Selly8 ......... ... 4 ..
.......... kajo ........... ... 4 ..
.......... Dean ........... ... 4 ..
.......... Joe S. ......... ... 6 ..
......... FALCONS ......... .. 13 ..
.......... petrik ......... ... 4 ..
.......... Ohlund ......... ... 4 ..
.......... Minnesota1 ..... ... 6 ..
....... phillipo_canya .... ... 7 ..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé