Vdaka tvôjmu dnešnému parádnemu zásahu a celokolovým výkonom kajčo , sme ho dosiahli.kajo píše:Stastne a vesele pani :smile03:
A skusme este skoncit lepsie ako 5. Take druhe miesto by som bral.

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Vdaka tvôjmu dnešnému parádnemu zásahu a celokolovým výkonom kajčo , sme ho dosiahli.kajo píše:Stastne a vesele pani :smile03:
A skusme este skoncit lepsie ako 5. Take druhe miesto by som bral.
myslím,že dostali oveľa lepšiu cenu útechy už pred včerajšími zápasmi od ich bývalého kolegu Sellyho, ale o tom v akej podobe to bolo , sa na verejnosti nevyjadrujím, aby nás nediskvalifikovali z 2 miesta. :frajer2:Joe S. píše:ano je to tam, mali by sme poslat ale dakovnu kyticu do centraly AM, za to ako dnes vyhoreli
Dean aký úspech?Je to skôr umenieDean píše:no škoda,že ti Sage zrovna v tento mimoriadne dôležitý deň nenastúpili 2 tipéri na zápas, čo vás stálo možno aj zisk 1 miesta, ale aj 4 je pekný výsledok a gratulujem vám k nemu.Sage tebe gratulujem k velmi dobrým výkonom v individuálke
díky maro.maro píše:Osobne zablahozelanie vasmu GM..
Dean.
Blahozelam ti k honoru najlepsi tiper historie KTL..
si pre tento sport ako gretzky pre hokej ci pele vo futbale..
Neuveritelnych 357 bonus. bodov k dnesnemu dnu.. ani nie za 4 sezony si to zvladol..Neuveritelne :smile03: .. blahozelam
Ta-a si striasol ma "len" 344. daleko za vami velka diera . treti je MartinFc z BF s pouhymi 250 bodmi.. blahozelam..
díky švolcošvolco píše:milosi gratulujem k individualnemu uspechu![]()
a pekne nam slapete na chrbat inak
tak som to myslel,len zle formuloval,jasné viem,že ho založili janík s Matejkom a Openom, ale ty si ho udržal na mape v KTL a to už 2 x za sebou čo sa cení.Joe S. píše:no aby som to uviedol na pravu mieru, ja som tim nezakladal, ja som ho vtedy len prevzal pred zanikom v prvej sezone KTLDean píše:srdcový tím Joea Bibbers ,ktorý zakladal a robil mu GM , a ktorému hrozil zánik a zachránili sme ho v hodine 12 ,tesne pred štartom sezóny KTL.
asi tak tyzden aj nieco dozadu.kajo píše:A skusme este skoncit lepsie ako 5. Take druhe miesto by som bral.
no ved zápasy se hrajou až zítra,takže dnes máš veget.Selly8 píše:Milosi malem jsi me zmatl. Jsem pochopil ze dnes netipujeme, az ve ctvrtek, jeste ze jsem se podivalBeztak budu mit sadaut tak to vyjde na stejno
Tak osobka nám dokonale vyšla, ustrážili sme vás na 4 bodoch, a v súboji 2.útokov bol úspešnejší ten náš v zložení phillipo - minnesota1. Zápas vyzeral dlho na remízu ale v posledných minutách to zobral pipo na seba a strelil vedúci gol falconov (remiza SJ : STL) na ktorý už domáci nedokázali odpovedať.Dean píše: no ved zápasy se hrajou až zítra,takže dnes máš veget.A verím,že dnes bude hrať prím váš útok,nás s kajom petríkovci postrážia osobkou,zistil som od tajného informátora, že si nás berú na starosť petrík s Ohlundom
vy budete mať viac priestoru na ľade a verím,že im dáte tolko golov kolko sa do ich brány len zmestí a vystrielate nám výhru.
![]()