Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
kajo píše:Milos sa na.ral
Teraz je ten pohlad na tabulku taky, aky mal byt aj v predchadzajucich kolach...lenze sme len po druhom hracom dni, cize to este nic neznamena, aj ked naskok tam je celkom slusny
máme co dělat,urvali jste se ale fakt pěkně,hlavně miloš má neskutečnou fazónu.....
Selly8 píše:Tak tak pane Ohlund Myslim ze i dnes to byl slusny vysledek panove a ty Milosi jedes jednoznacne po titulu tiper kola
Selly nebuď skromný,o mňa nejde, ja mám najväčšiu radosť z tvôjho štartu do kola a parádnym výkonom aké zatiaľ predvádzaš. To ako si zatiaľ stojíme ,je aj tvoja zásluha,bez toho by sme neboli tam kde sme. Som rád,že sa ti tak darí a držím palce nech to vydrží čo najdlhšie.
tak tak kajo,je ešte len začiatok kola a tak výsledky netreba precenovať.Ale dnes si veľmi pekný výkon podal aj ty a to spolu s výborným štartom Sellyho v tomto kole, ma toto teší viac ako moje na.ranie Veď aj bez môjho prispenia, by bol výsledkok tohto dňa pre náš tým veľmi pekný 31 bodov.A toto sa nám v tých predchádzajúcich kolách, málokedy podarilo. Aby sa nám už začalo dariť ako týmu je potrebné, aby sme sa chytili všetci a začali podávať oveľa lepšie výkony ako v tých 2 kolách.A striedali sa v na.raní,pokud možno pravidelne.kajo píše:Milos sa na.ral
Teraz je ten pohlad na tabulku taky, aky mal byt aj v predchadzajucich kolach...lenze sme len po druhom hracom dni, cize to este nic neznamena, aj ked naskok tam je celkom slusny
Som presvedčený,že dalšie dni poriadne zahviezdi aj Joe a tipérom dňa bude on.
díky Baffyku,pochvala od tak skúseného matadora vždy poteší.Cením si to. Ale netreba to preceňovať,dnes je to takto a zajtra to môže byť úplne naopak,ešte to budú veľmi vzrušujúce a napínavé súboje s vašim týmom. Samozrejme aj dalšie týmy do tohto súboja poriadne prehovoria,ale to je len dobre,preto je to tak vzrušujúca súťaž. :frajer2:Baffy píše:kajo píše:Milos sa na.ral
máme co dělat,urvali jste se ale fakt pěkně,hlavně miloš má neskutečnou fazónu.....
Dean, díki moc :smile03: no všetko ešte "len začína" ....tak nepredbiehajme,no ak sa to takto dotiahne na závar kola,tak to beriem....momentálne byť v prvej 3ke či v čele ešte nič nemusí znamenať,o čom nás presvedčil maro ,ktorý skočil zo 74miesta na 2!!! za jeden denDean píše:Sage parádny rozjazd vášho týmu v KTL.Ty si skvelý tipér,to si už potvrdil v predchádzajúcom kole a kolegovia ti zdatne pomáhajú k získaniu reputácie Mustangov v KTL. Výborne chalani,len tak dalej držím palce nech sa darí aj v dalších dňoch a poriadne zamiešate poradím v Riders konferencii.
A pritom-sa zdá že ty to tu máš pod palcom s dostatočným odstupom,a "chirurgicky" presnými tipmi na každý deň-vedieš individuálku,a svoj tím ohromným spôsobom a prajem nech vám to vydrží,lebo ťa prenasledujem :frajer2: a 8b nieje moc
ja som rád,ako to momentálne vyzerá s Mustangami v tabulke,dá sa povedať že je to priamo úmerné výťaznej nálade nášho tímu mám pocit,takej zdravej rivality,kedy sa chce každý presadiť a zapísať najmä za tím...a ked im nevyjdú už len 2kolá,tak ich to "serie" a potom sa vyšvihnú...
ps:(ked sa nejedná o tvoje prstíky,tak sa aj darí )
No,že to bude zlé som tušil už po tých 5 večerných zápasoch ale,že to bude taková katastrofa,ma nenapadlo ani v najčiernejšom sne. Teraz sme to dosť pohnojili a stratili náskok,čo sme si doteraz vytvorili a začíname akoby od 0.Z toľkých zápasov získať 3 body to je ....... Po takomto výkone si pripadám ako amatér a to amatéra ešte urážam ,aj ten by dosiahol viac bodov ako ja.
Joe.S -6 bodov.
Dean - 3 body
kajo - 3 body
Selly -2 body
Tak teraz sa ukáže naša sila,či sa z toho dokážeme pozviechať a poriadne zaberieme, alebo budeme pokračovať vo výkonoch z predchádzajúcich kôl a naša šanca na play off sa bude vzdalovať.
Joe.S -6 bodov.
Dean - 3 body
kajo - 3 body
Selly -2 body
Tak teraz sa ukáže naša sila,či sa z toho dokážeme pozviechať a poriadne zaberieme, alebo budeme pokračovať vo výkonoch z predchádzajúcich kôl a naša šanca na play off sa bude vzdalovať.
No dnes to nebola hrôza ako včera.Banda lína celkom zabojovala však Selly. Je to celkom pekný výsledok.Trochu sme si napravili reputáciu a dalšie dobrá správa je,že Selly nebude musieť piť za trest celý deň vodu ,ani nechcem vedieť Selly čo by ti to urobilo s tvojim alkoholom vytrénovaným organizmom Samého ťa tá predstava tak zdesila,že si lietal po ľade ako utrhnutý z reťaze.Tuším to budeme musieť použiť častejšie ako hrozbu a hned budeš na 1 mieste v KTL.
Dean -19 bodov
Selly 8 -15 bodov
kajo -13 bodov
Joe S -12 bodov
Dean -19 bodov
Selly 8 -15 bodov
kajo -13 bodov
Joe S -12 bodov
oJoe S. píše:ako som zbezne pozeral, tak takticky den sme zvladli vysoko netakticky, bude to asi dokopy len za 3 body, pricom ak som dobre videl selly a milos mali rovnake tipy a nikto z nas necakal vyhru SJS
máš pravdu Joe ,tento deň sme moc nezvládli.Aspoň,že ty si nás tou remízou, uchránil od blamáže. Je fakt,že sme to mohli lepšie zvládnuť,teda ja dnes,kedže som tipoval posledný. Len som Anaheimu a plichte v zápase Vancouveru skrátka veril.Ovplyvnili ma ich zápasy s Chicagom i vzájomné zápasy tých týmov , ked žraloci dostali riadnu nakladačku doma s Chicagom naopak Anaheim ich doma jasne porazil.A doteraz doma Phoenix vždy porazil.Tieto tímy sa skrátka ťažko tipujú Anaheim si robí z tipérov rovnako Dallas a Vancouver podal deň predtým supr výkon s Edmontonom aby vzápätí pohnojil zápas so žralokmi. No nič,je to môj prvý SO,není to nič príjemné,poučím sa z neho a nabudúce dám menej na inštinkt a viac na taktiku v takýto deň.
Ja jsem byl rad ze jsem aspon natipoval, prijezd o pul jedne odpoledne z tahu jsem opravdu neplanoval Pak jsem si sel zahrat fotbalek na umelku abych se trochu vyvetral a tesil se na vecerni fotbalove lahudky. Bohuzel po prvnim polocase ARS-CHE jsem necekane usnul takze z toho bylo prd.
Dneska uz natipuju s cistou hlavou a doufam ze si prozatimni 1.misto ( ikdyz delenne ) udrzime
Dneska uz natipuju s cistou hlavou a doufam ze si prozatimni 1.misto ( ikdyz delenne ) udrzime
díky Chesto za pochvalu,som rád,že sme sa trošku rozbehli,ale stále to není ono.Je to také striedavo oblačno.Selly sa už rozehrál k dobrým výkonom a krízu prekonal a verím,že je len otázkou času ked poriadne zaberú aj Joe a kajo.Potom už budeme môcť byť spokojný úplne a na našich výkonoch sa to určite prejaví.Chester píše:konecne vam to ide tak ako sa na obhajcu patri nam to ide trosku horsie nakolko sa z nas stal primerny tim KTL nie tak nabity ako ten vas..no nebojte sa pracujeme na tom aby sme sa stretli vo finale aj tento rok
Vy tvoríte veľmi silný tým ,aj ked ste zaznamenali stratu 2 veľkých osobností KTL a veľmi dobre ste si s tým poradili. Držím palce nech sa darí a nebolo by zlé ,keby sme si to finále našich týmov zopakovali. No snád sa to pri troche šťastia podarí,ale na to je predčasné myslieť momentálne treba zbierať cenné bodíky, na postup do play off.Verím,že tam oba naše tímy nebudú chýbať.
Sakra keby som neistil tie zápasy a dal ich podľa citu, mohol som trafiť všetko. Takto zase naberieme stratu na súperov,kedže ani kolegovia sa tým neriadili a zbytočne sme strácali body 0 tipmi.Dnes tí čo dávali 0 splakali nad výdelkom. Nebola ani 1.Najmä leci je kráľom dňa ked mu ušiel iba 1 zápas,samozrejme 0 tipom. K tomu u Falconikov zabral dnes Minnesota a tak sa na čele o 4 body osamostatnili.No čo sa dá robiť,musíme bojovať dalej.Stále je to slušne rozohrané ,bola by škoda si to pokaziť.
Dean - 10 bodov
kajo - 8 bodov
Joe.S - 6 bodov
Selly 8 - 6 bodov
Dean - 10 bodov
kajo - 8 bodov
Joe.S - 6 bodov
Selly 8 - 6 bodov
Tak tak musime makat, dal jsem bohuzel tri 0, ale treba takova Florida dostala gol 5 sekund pred koncem Jsme sice druzi, ale dost tymu uz se na nas dotahlo, chtelo by to zas predvest nejaky povedeny den s hodne zapasama Jinak Milos zatim slapes jak o dusu, snad s troskou do mlyna prispejem i my ostatni
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé