Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
kajo píše:Milos sa na.ral![]()
Teraz je ten pohlad na tabulku taky, aky mal byt aj v predchadzajucich kolach...lenze sme len po druhom hracom dni, cize to este nic neznamena, aj ked naskok tam je celkom slusny
Selly8 píše:Tak tak pane OhlundMyslim ze i dnes to byl slusny vysledek panove a ty Milosi jedes jednoznacne po titulu tiper kola
tak tak kajo,je ešte len začiatok kola a tak výsledky netreba precenovať.Ale dnes si veľmi pekný výkon podal aj ty a to spolu s výborným štartom Sellyho v tomto kole, ma toto teší viac ako moje na.raniekajo píše:Milos sa na.ral![]()
Teraz je ten pohlad na tabulku taky, aky mal byt aj v predchadzajucich kolach...lenze sme len po druhom hracom dni, cize to este nic neznamena, aj ked naskok tam je celkom slusny
díky Baffyku,pochvala od tak skúseného matadora vždy poteší.Cením si to.Baffy píše:kajo píše:Milos sa na.ral![]()
![]()
![]()
máme co dělat,urvali jste se ale fakt pěkně,hlavně miloš má neskutečnou fazónu.....
![]()
Dean, díki moc :smile03: no všetko ešte "len začína" ....tak nepredbiehajme,no ak sa to takto dotiahne na závar kola,tak to beriem....momentálne byť v prvej 3ke či v čele ešte nič nemusí znamenať,o čom nás presvedčil maroDean píše:Sage parádny rozjazd vášho týmu v KTL.Ty si skvelý tipér,to si už potvrdil v predchádzajúcom kole a kolegovia ti zdatne pomáhajú k získaniu reputácie Mustangov v KTL.![]()
Výborne chalani,len tak dalej držím palce nech sa darí aj v dalších dňoch a poriadne zamiešate poradím v Riders konferencii.
oJoe S. píše:ako som zbezne pozeral, tak takticky den sme zvladli vysoko netakticky, bude to asi dokopy len za 3 body, pricom ak som dobre videl selly a milos mali rovnake tipy a nikto z nas necakal vyhru SJS
díky Chesto za pochvalu,som rád,že sme sa trošku rozbehli,ale stále to není ono.Je to také striedavo oblačno.Selly sa už rozehrál k dobrým výkonom a krízu prekonal a verím,že je len otázkou času ked poriadne zaberú aj Joe a kajo.Potom už budeme môcť byť spokojný úplne a na našich výkonoch sa to určite prejaví.Chester píše:konecne vam to ide tak ako sa na obhajcu patrinam to ide trosku horsie nakolko sa z nas stal primerny tim KTL nie tak nabity ako ten vas..no nebojte sa pracujeme na tom aby sme sa stretli vo finale aj tento rok