Poviem na rovinu, túto prehru som dosť dlho prekúsaval.

Baffykovci nepodali zrovna neporaziteľný výkon,navyše iba traja, ale to čo sme uhrali my, to bolo niečo hrozné.

Joe podal pekný výkon

ale ako už býva u nás tradičné,zase bol len 1 člen s dobrým výkonom a zvyšok daleko za ním a prehrali sme.

To,že by nás dnes porazili všetky ostatné tímy KTL, nepotrebuje komentár.

:thumbsdown2: U mňa to bolo umocnené o to viac,že som tie remízy čo boli ,mal pôvodne napísané v rozpise,len som tak dlho premýšľal a zvažoval všetky možnosti,že som to nakoniec zmenil,lebo som strašne chcel poraziť môj obľúbený tým, na ktorý mám veľa dobrých spomienok s čias ked som tam pôsobil,dosť blízko mám k členom ich tímu a bral som to ako taký derby zápas ,kde som chcel ako výhru, tak aj aby sme zastavili tie nevýrazné výkony, kde nie sme schopný vyhrať 2 a viac duelov po sebe.Ked som videl ako tie zápasy končia remízami ,ktoré som tam pôvodne mal,bola to strašná bezmoc a znechutenie samého seba.Ked natipuje človek a tipy vyjdú naopak,tak hold smola nedá sa nič robiť,ked tam ale tie tipy pôvodne máte a nakoniec to zmeníte, to strašne zamrzí a rozladí.
Ja už neviem,tie naše výkony mi strašne pripomínajú éru Galacticos 1 ,ked na papieri tý hráči boli dobrý, ale v skutočnosti neuhrali nič a dopadlo to zle.My tiež sme pôvodne vyzerali ako dosť silný tým,v minulej sezóne sme 3 skončili v 10 najlepších tipérov a teraz ideme v podstate z mizerných výkonov, do otrasných.Keď sa to tak vezme,nevyšlo nám ani 1 kolo, kde bolo 10 a viac zápasov,mimo kaja, ktorý 1x zaexceloval v takýto deň v 1 kole.

No nedá sa nič robiť,musíme zatať zuby a bojovať a veriť,že karta sa obráti a potvrdíme našu silu v dalších kolách.Treba tomu veriť a pokúšať sa o to,kým šanca na postup do play off bude a veriť v naše schopnosti,že zas tak zlý tipéri nie sme ,aby sme boli fackovacími panákmi ostatných týmov KTL.

Keby sme tomu neverili,môžme to rovno odpískať a tipovať trebárs futbalovú ligu v Grónsku,kde by sme boli možno úspešnejší, než v doterajšom priebehu tejto sezony v KTL. :smile03: Tak hlavy hore a bojovať draci ,ideme súperom ukázať,že nie sme žiadne B a tvoríme silný tím, schopný prehrýzť sa aj zlými časmi a vrátiť sa medzi špičku v KTL.