ahoj excelent. Budeš privítaný s veľkými ováciami,fanúšikovia sú vďačný za titul a parádne výkony, ktoré ste v minulej sezóne predvádzali a máš tu stále veľký počet fanúšikov ,ktorý sa na teba tešia. Zatiaľ sa viac venujeme zábave a žúrkam, ako sa sústredujeme na hru a výsledky tomu zodpovedajú ,sme dosť v kríze a nedarí sa nám podľa plánov, ale verím,že proti tak kvalitnému a silnému týmu ako sú Blue Angeles a špeciálne tebe ako bývalému GM drakov sa vyhecujeme a zapneme na 100% ,porazíme vás a naštartujeme sa ku trvalejším zlepšeným výkonom ,ktoré si naši fanúšikovia za podporu a trpezlivosť s nami a našimi výsledkami zaslúžia. Každopádne bude to parádny súboj pred vypredanými tribúnami a skvelá atmosféra v hľadisku,bude oba tímy hnať dopredu a nútiť predviesť zo seba to najlepšie čo je v nás, aby sme divákom urobili radosť.excelent píše:Nazdar Draci !! Dneska hraji proti bývalému týmu tak doufám,že mě diváci nevypískají Proti našemu silnému týmu Blue Angels budete muset dračíci hodně zabrat ......tak se snažte jinak dostanete nakládačku :smile03:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No myslím,že teraz už môžme prezradiť taktiku, ktorú sme ušili na exa pred duelom, aby sme eliminovali jeho strelecké schopnosti a mali ľahšiu cestu k výhre nad Angels. Previedli sme ho celým mestom,ponavštevovali všetky bary a diskotéky kde trávil s kolegami v minulej sezóne veľa času a jeho fanúšikovia si všade s ním chceli pripiť na zisk titulu v minulej sezóne a na návrat do mesta a bolo toho toľko,že než začal zápas,bol opitý na mol a na ľade se jen motal dokolečka. My sme na tých stretnutiach pili tiež čo on, jen na našich každodenných trénovaných organizmoch to žiadne stopy nezanechalo akurát nás to dobre nažhavilo pred ťažkým duelom s týmom s ktorým máme veľmi dobré vzťahy a vdaka dobrému tímovému výkonu a dopinku v podobe piva Ježek od nášho sponzora, červenému vínku a moravskej trnkovice ktoré sme hojne popíjali pred,počas i po zápase, sme zaslúžene vyhrali. Dnes sme zapli všetci a podali veľmi slušné výkony a pripísali si tak cennú výhru a 3 body do tabuľky. Verím,že nás to naštartuje k zlepšeným výkonom v dalších zápasoch a daľšiu výhru sa pokúsime získať už dnes nad skúseným týmom Baffykovcov , ale budeme musieť znova zapnúť na 100% a podať rovnako kvalitný výkon ako včera a potom sa nám aj šťastie neobráti chrbtom, ako tomu bolo v minulch dueloch.
Ja jsem mel z tech zapasu strach, ale takovou katastrofu jsem necekal Od SO me zachranil jen Anaheim, katastrofa. Co je ale horsi tak jako tym se proste nemuzem sehrat Jednou zahvezdime vsichni 4, dalsi den se zadari jednomu Rekl bych ze ted jsme v poradnych srac*ach, ale do konce kola je jeste casu dost, musime zabrat
Poviem na rovinu, túto prehru som dosť dlho prekúsaval. Baffykovci nepodali zrovna neporaziteľný výkon,navyše iba traja, ale to čo sme uhrali my, to bolo niečo hrozné. Joe podal pekný výkon ale ako už býva u nás tradičné,zase bol len 1 člen s dobrým výkonom a zvyšok daleko za ním a prehrali sme. To,že by nás dnes porazili všetky ostatné tímy KTL, nepotrebuje komentár. :thumbsdown2: U mňa to bolo umocnené o to viac,že som tie remízy čo boli ,mal pôvodne napísané v rozpise,len som tak dlho premýšľal a zvažoval všetky možnosti,že som to nakoniec zmenil,lebo som strašne chcel poraziť môj obľúbený tým, na ktorý mám veľa dobrých spomienok s čias ked som tam pôsobil,dosť blízko mám k členom ich tímu a bral som to ako taký derby zápas ,kde som chcel ako výhru, tak aj aby sme zastavili tie nevýrazné výkony, kde nie sme schopný vyhrať 2 a viac duelov po sebe.Ked som videl ako tie zápasy končia remízami ,ktoré som tam pôvodne mal,bola to strašná bezmoc a znechutenie samého seba.Ked natipuje človek a tipy vyjdú naopak,tak hold smola nedá sa nič robiť,ked tam ale tie tipy pôvodne máte a nakoniec to zmeníte, to strašne zamrzí a rozladí.
Ja už neviem,tie naše výkony mi strašne pripomínajú éru Galacticos 1 ,ked na papieri tý hráči boli dobrý, ale v skutočnosti neuhrali nič a dopadlo to zle.My tiež sme pôvodne vyzerali ako dosť silný tým,v minulej sezóne sme 3 skončili v 10 najlepších tipérov a teraz ideme v podstate z mizerných výkonov, do otrasných.Keď sa to tak vezme,nevyšlo nám ani 1 kolo, kde bolo 10 a viac zápasov,mimo kaja, ktorý 1x zaexceloval v takýto deň v 1 kole. No nedá sa nič robiť,musíme zatať zuby a bojovať a veriť,že karta sa obráti a potvrdíme našu silu v dalších kolách.Treba tomu veriť a pokúšať sa o to,kým šanca na postup do play off bude a veriť v naše schopnosti,že zas tak zlý tipéri nie sme ,aby sme boli fackovacími panákmi ostatných týmov KTL. Keby sme tomu neverili,môžme to rovno odpískať a tipovať trebárs futbalovú ligu v Grónsku,kde by sme boli možno úspešnejší, než v doterajšom priebehu tejto sezony v KTL. :smile03: Tak hlavy hore a bojovať draci ,ideme súperom ukázať,že nie sme žiadne B a tvoríme silný tím, schopný prehrýzť sa aj zlými časmi a vrátiť sa medzi špičku v KTL.
Ja už neviem,tie naše výkony mi strašne pripomínajú éru Galacticos 1 ,ked na papieri tý hráči boli dobrý, ale v skutočnosti neuhrali nič a dopadlo to zle.My tiež sme pôvodne vyzerali ako dosť silný tým,v minulej sezóne sme 3 skončili v 10 najlepších tipérov a teraz ideme v podstate z mizerných výkonov, do otrasných.Keď sa to tak vezme,nevyšlo nám ani 1 kolo, kde bolo 10 a viac zápasov,mimo kaja, ktorý 1x zaexceloval v takýto deň v 1 kole. No nedá sa nič robiť,musíme zatať zuby a bojovať a veriť,že karta sa obráti a potvrdíme našu silu v dalších kolách.Treba tomu veriť a pokúšať sa o to,kým šanca na postup do play off bude a veriť v naše schopnosti,že zas tak zlý tipéri nie sme ,aby sme boli fackovacími panákmi ostatných týmov KTL. Keby sme tomu neverili,môžme to rovno odpískať a tipovať trebárs futbalovú ligu v Grónsku,kde by sme boli možno úspešnejší, než v doterajšom priebehu tejto sezony v KTL. :smile03: Tak hlavy hore a bojovať draci ,ideme súperom ukázať,že nie sme žiadne B a tvoríme silný tím, schopný prehrýzť sa aj zlými časmi a vrátiť sa medzi špičku v KTL.
s tym prepisovanim mi ani nevrav, ako som mal napisane zapasy, tak som vahal dat dvojku bud na columbus alebo tampu, no vybral som zle, dal som blesky keby som dal columbus, nad cim som seriozne rozmyslal, by sme vyhrali PP a dalsia vec, bos-mtl som dal jednotku len kvoli tomu curakovi v brane mtl, inak by som nad ixou ani len nevahal
cize sme to prehrali mojou blbostou
cize sme to prehrali mojou blbostou
Keby,kdyby atd.....hlavy vzhůru chlapi,nemám o vás vůbec obavy. Brzy se karta obrátí a začnete vítězit,o tom vůbec nepochybuji.
Hlavně se s tím nesmíte tak srát, přemýšlet nad každým zápasem půl hodiny a pořád měnit tipy! Dost mě mrzí,že jsem teď vinou interních problémů v našem týmu,neměl tolik času soustředit se a užít si naplno prestižní duel s vámi.
Nakonec jsme to šťastně zvládli,ale přiznám se,že jsem byl připraven na prohru,protože jak už správně psal miloš,nezahráli jsme to dobře a ve třech,se duely hrají velice těžko,o to víc,je pro nás skalp draků cennější.
Hlavně se s tím nesmíte tak srát, přemýšlet nad každým zápasem půl hodiny a pořád měnit tipy! Dost mě mrzí,že jsem teď vinou interních problémů v našem týmu,neměl tolik času soustředit se a užít si naplno prestižní duel s vámi.
Nakonec jsme to šťastně zvládli,ale přiznám se,že jsem byl připraven na prohru,protože jak už správně psal miloš,nezahráli jsme to dobře a ve třech,se duely hrají velice těžko,o to víc,je pro nás skalp draků cennější.
Body sme pustili i michalovmu tímu.Dali nám peknú nakladačku Sme skrátka momentálne v .... a len tak sa z nej zrejme nevyhrabeme.A to nasleduje náš "oblúbený deň" s 13 zápasmi, duelom proti skúsenému tímu Fire Birds.Mne to občas pripadá ako tragikomédia.O čo viac sa snažíme ,o to viac sú výsledky na A body sa vzdalujú a vzdalujú. :32:Joe S. píše:podla nasej sinusoidy by sme mali dnes vyhrat.
a navyse ked nasim superom su zabite osy, najslabsi tim konferencie
Kajo -6 bodov
Joe - 4 body
Selly -4 body
Dean -2 body
michal225-10 bodov
Hossa81 - 8 bodov
sopko -5 bodov
xxx -2 body
to som sám zvedavý. Dnes už skončil 1 zápas LA-NAS a prekvapujúco LA doma zakopli,čo netipoval nikto z nás,ale ani našich súperov,takže sme nič nezískali, ale ani nestratili a rozhodne dalších 12 duelov.Joe S. píše:neskutocne, neverim, ako hrozne sa trapime, kedy to uz konecne zlomime? kedy zacnu hrat v nhl tak, ako my tipujeme?
Som rád,že ste si so Sellym všimli nové zmluvy a podpísali ich ,dnes som mal veľa vybavovačiek a tak som vás na ne chcel upozorniť teraz večer, ale ste pozorný a už sú teda parafované. Dúfam,že sa nám bude dariť v dalších kolách lepšie ako doteraz a budeme zbierať cenné body, na postup do play off. :smile03:
Joe netreba si zakrývať pravdu.Nerozhodovala žiadna tesná prehra,ale náš bohužial opäť mizerný výkon. Ved si zober,že bolo 13 zápasov a najlepší zo súperov uhádli 6 tipov.To žiadna sláva není,bohužiaľ na nás v momentálnej forme stačí aj to.Okrem toho,čo som si všimol ,tak sme mali dosť tipov hlavne X rovnakých a to je dosť veľké riziko, s ktorým sa ťažko vyhrávajú duely.Táto séria neúspechov je dosť krutá a dosť vplýva na psychiku.Musíme sa nad sebou zamyslieť,toto kolo,ktoré je už viacmenej stratené dotipovať bez nervov a tvrdo zapracovať v 3 kole ,lebo potom už to bude veľmi zlé, ak neuspejeme ani v ňom.
59,4 sekundy nás delilo od dalšej prehry o 1 bod.Nakoniec nás spasil gól D.Boyla,ktorým žraloci porazili NSH a konečne sme vyhrali a zastavili sériu prehier. Dnes parádny výkon podali kajo ktorý získal 9 bodov a Joe ktorý si pripísal 7 bodov.No už bolo načase sa z tých prehier prebrať,už by to bola hamba pripísať si 4 prehru v sérii.Dúfam,že sme smolu konečne prelomili a vylepšíme si reputáciu v zostávajúcich dňoch 2 kola.Na body to stačiť nebude,strata je veľká, ale dúfam,že by nás priaznivé výsledky nakopli k lepším výkonom v dalších kolách.
Kajo -9 bodov
Joe - 7 bodov
Dean -4 body
Selly - 4 body
dejf - 9 bodov
ixo -5 bodov
England-4 body
palkovk-4 body
Kajo -9 bodov
Joe - 7 bodov
Dean -4 body
Selly - 4 body
dejf - 9 bodov
ixo -5 bodov
England-4 body
palkovk-4 body
No dnes sme zažili pekný deň u Falconíkov, boli skvelý hostitelia,povodili nás po pamiatkach historických v ich, meste,múzeu,sieni slávy kde nám ukázali ich trofej pre víťazov KTL ... a zoznámili nás s ich krásnymi roztlieskavačkami,ktoré su krásne veselé dievčatá,ktoré sa snažili splniť čo nám na očiach videli a 6 z nich sme nakoniec ukecali, nech po zápase vyrazia na žúrku s nami na diskotéku a kade tade,ale to už prezrádzať nebudem. Po odohratí 2 tretín duelu vedieme 12:4 a už je jasné,že si pripíšeme cennú výhru do tabuľky, 2 v rade. Osobne musím priznať,že už máme dosť problém za tohto stavu sústrediť sa na hru, ked sa na nás z hľadiska usmievajú ich krásne roztlieskavačky ,s ktorými nás čaká veselá noc. No nejak to dohráme a potom....
Kajo -6 bodov
Dean - 6 bodov
Selly - 4 body
Joe -2 body
Petrík -2 body
Ohlund - 2 body
Minnesota -2 body
Phillipo canya -5 bodov
Nakoniec náš duel skončil výsledkom 12:7.Duel konečne skončil,a teraz hurá na žurku.Najmä tá blondýnka s dlhými nohami Katuška je perfektná.Ale ostatné kočky sú tiež veľmi krásne, so zmyslom pre humor.
Kajo -6 bodov
Dean - 6 bodov
Selly - 4 body
Joe -2 body
Petrík -2 body
Ohlund - 2 body
Minnesota -2 body
Phillipo canya -5 bodov
Nakoniec náš duel skončil výsledkom 12:7.Duel konečne skončil,a teraz hurá na žurku.Najmä tá blondýnka s dlhými nohami Katuška je perfektná.Ale ostatné kočky sú tiež veľmi krásne, so zmyslom pre humor.
Coze my mame aj winning streak (ze pozostava z dvoch zapasov je uz ale nieco ine )
Dean, rovno povedz, ze tato ti padla do oka (a nielen tam..) najviac http://3.bp.blogspot.com/_FvbGRwTkbdQ/S ... 00-h/3.jpg
Dean, rovno povedz, ze tato ti padla do oka (a nielen tam..) najviac http://3.bp.blogspot.com/_FvbGRwTkbdQ/S ... 00-h/3.jpg
áno máme a tebe tieto dni vyšli kajo veľmi pekne,verím,že smoly bolo dosť a vracia sa ti forma a herná pohoda a budeš znovu patriť medzi najlepších tipérov v KTL, ako tomu bolo v každej predchádzajúcej sezóne KTL. Verím,že sa k tebe pridáme aj ja a Joe a hlavne Selly hymlhergot krucajs element donevetr ktorý zatiaľ odpočíval, ale cítim,že teraz prichádza jeho doba, keď bude znova okupovať predné priečky v KTL. :frajer2: Chalani musíme zabojovať,tieto posledné dni nám ukázali,že máme na to pobiť sa o dobré výsledky,len nesmieme toľko se srá. s tipovaním a dlho nad tipmi premýšlať a tipovať ako to cítime. :frajer2:kajo píše:Coze my mame aj winning streak (ze pozostava z dvoch zapasov je uz ale nieco ine )
čo sa týka tej babenky ,áno je jedna z tých roztlieskavačiek ,ktorá s nami šla na tú žúrku,je veľmi pekná,bola s ňou veľká sranda,ale:
1. ja som na blondýnky
2. táto odišla so Sellym(nedávno sa vrátila s 2 ročného pobytu v Anglicku,kde robila časníčku v jednom z barov v Londýne,a roztlieskávačku v klube FC Liverpool, a tak si chcela so Sellym pokecať o Anglicku,futbale,tamných zvykoch a čo tam zažili a tak odišla s ním. )
3. neuverejňuj ich fotky tu kajo,niektoré boli ešte študentky,niektoré vydaté ,nerád by som im narobil problémy u rodičov -manželov a aby nás naháňali po meste..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé