Aj tak si sa pekne obetoval poslednu noc.. vidis, ak by si sa nevratil, prehrali by sme :frajer2:
Ja ak by som bol v prijemnej spolocnosti (co verim, ze si bol aj ty) , by som sa tazko prekonaval domov
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DANGEROUS DRAGONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Vcera jsem byl doma, to bylo ve stredu a k bodum nam to nepomohlo. Schvalne jsem pil Radegast aby nam stejnojmenny pohansky buh pral, ale asi mi neodpustil ty tri piva na fotbale, to urcity radky nebyly Nastesti jsem se az tak prekonavat nemusel, ono by se stejne do hodiny zavrelo, ale spolecnost byla prijemna, to mas kajo pravdu Dnes asi hodim ocko do nasi vesnicke a pristi tyden to vypada na kalbu ve meste. Pry tam maji akci na jedne diskotece zaplat 300kc a vsechno gratis Jesli to bude pravda strizlive nas nedostanou
Hmm takze kdybych dal na Ducks na kterem davam skoro furt tak vyhrajem Ja sem kus blba, ale sem nad tim zapasem asi moc premyslel a podle zapasu z lonske sezony a prozatimni bidy letos mi tam proste ta 0 vychazela. Jenze ta sv*ne vysla v jinych 4 zapasech
My jsme hosi prokleti, ja to jinak nevidim
My jsme hosi prokleti, ja to jinak nevidim
tu je pes zakopaný Selly.Ja som chcel dať O na Pens a 1 na Jose, ale moc som nad tým premýšlal a na poslednú chvílu to zmenil. Vieš moc nad tým premýšľame a na výsledkoch je to vidieť ,ale inak akoby sme chceli.Končí to fiaskom.Podľa mňa to chce tipovať od srdca,pocitovo ako to vidíš na 1 x a moc nad tým nešpekulovať.A potom sa verím výsledky dostavia.Selly8 píše:Hmm takze kdybych dal na Ducks na kterem davam skoro furt tak vyhrajem Ja sem kus blba, ale sem nad tim zapasem asi moc premyslel a podle zapasu z lonske sezony a prozatimni bidy letos mi tam proste ta 0 vychazela. (
Dnes máme volný deň v KTL.Tak si môžme odpočinúť,odreagovať sa,zabaviť sa skrátka prečistiť hlavu a pripraviť sa na další duel proti Wariors, ktorý podávajú zatiaľ veľmi parádne výsledky a budú ťažkým konkurentom.Ale poraziť sa dá každý a verím,že zaberieme naplno a podarí sa nám seriu nešťastných 1 bodových výsledkov prelomiť a vyhrať o 2 body.
No dnes to nebola taká tragédia, ako v minulých zápasoch. Celkom slušný výsledok sme dosiahli a najviac zabral Joe , musíme dúfať,že mu to dodá viac sebavedomia do dalších duelov a preruší svoju obľúbenú sériu 2 bodových zápisov z 2 posledných súťažných duelov a do tretice zaberie naplno. Tak podme si pre zmenu po 1 bodovú výhru, nad Cassoviou.
Wild? Prečo vo v dnešnom vyhodnotení DD to majú takto:
... Drexel Dragons .......... .. 0 .
.. ............. Dean ............. . 10 .
.. ............ Joe S. ............ . 11 .
.. ............. kajo ............. .. 8 .
.. ............ Selly8 ............ .. 5 .
Asi si sa pomýlil čo? Už aj minule som takéto zazrel niečo, ale nestaral som. Teraz sa pýtam preto či je to ok takto, alebo nie.
Asi si sa pomýlil čo? Už aj minule som takéto zazrel niečo, ale nestaral som. Teraz sa pýtam preto či je to ok takto, alebo nie.
ze by to malo suvis s tym, ze ako tim sme nehrali dnes ziadny zapas???ixo píše:Wild? Prečo vo v dnešnom vyhodnotení DD to majú takto:
no radsej uz to chce daku suverennu vyhruDean píše:No dnes to nebola taká tragédia, ako v minulých zápasoch. Celkom slušný výsledok sme dosiahli a najviac zabral Joe , musíme dúfať,že mu to dodá viac sebavedomia do dalších duelov a preruší svoju obľúbenú sériu 2 bodových zápisov z 2 posledných súťažných duelov a do tretice zaberie naplno. Tak podme si pre zmenu po 1 bodovú výhru, nad Cassoviou.
a milos u mna je ten pruser, ze mam najlepsie dni soboty
suverénnu výhru zo 4 zápasov nezískaš.Budú to skôr taktické ťahy a môže rozhodnúť aj predlženie.Joe S. píše: no radsej uz to chce daku suverennu vyhru
a milos u mna je ten pruser, ze mam najlepsie dni soboty
no ved včera sme nehrali,tak si môžeš nahovoriť ,že sobota je dnes. :smile03:
ja a karlitos sme už zaváhali na remíze Washingtonu,takže ste dopredu išli ty a Joe, ktorý máte po 5 bodov. Pred posledným duelom Vancouveru, tak vedieme teda 10:8.No a kedže ich 4 tipér jožinko už 2 deň po sebe naložený v lihu , niekde vyspáva opicu po žúrke už teraz je jasné,že sme vyhrali a pripíšeme si body do tabuľky.:smile03: Ide o to či 3 za výhru v riadnom čase(výhra VAN)alebo 2 za výhru po predlžení a trestných strieľaniach ( remíza,výhra COL). Ináč dobrá súhra dnes funguje medzi nami, takmer každý zápas, pílku ťahá iná dvojka tipérov a to nás doviedo k bodom.Selly8 píše:Zatim mame plnou palbu, tusim karlitos a Milous Soupere nesleduju, ti maji sledovat nas
jožinko nechaj na profíkov ,ako sme napríklad my. Prezradím tebe aj daľším ľudom na HF, heslo správnych notorikov, ktorý sú v profíci a žiadna žúrka ich nezlomí do bezvedomia ,aby ste vedeli ako a neskončiť pod stolom. Ked už sa silou mocou chcete nám a dalším správnym notorikom z najvyššej ligy podobať.
Trénovať sa musí denne páni,inak budete pomalý a vás porazí.
Trénovať sa musí denne páni,inak budete pomalý a vás porazí.
takze bilancia dnesnej noci:
nas super
giusseppe 2
lilo 4
krausko 4
MY
ja 5
Selly 7
kajo 6
milos 4
Konecne suverenna vyhra, dufam, ze je to odraz k lepsim vysledkom asi nam robia dobre pauzy pri tipovani, mame kedy regenerovat po
ale ked vidime tie vysledky, tak dnes selly a kajo nemuseli ani tipovat a aj tak by sme vyhrali
nas super
giusseppe 2
lilo 4
krausko 4
MY
ja 5
Selly 7
kajo 6
milos 4
Konecne suverenna vyhra, dufam, ze je to odraz k lepsim vysledkom asi nam robia dobre pauzy pri tipovani, mame kedy regenerovat po
ale ked vidime tie vysledky, tak dnes selly a kajo nemuseli ani tipovat a aj tak by sme vyhrali
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé