Uvidime co prinesie 3 tretina.....
Samozrejme podrobne info po zapase napise david puchovsky to je jeho parketa.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hej odohral ho a prehral....inkasoval 3 goly z 24 striel.Dnes by samal pripojit k prvemu teamu....petrik píše:novinka z mile high city - jose thodore ukonci svoju rehabilitaciu po operacii odohranim jedneho sutazneho zapasu za farmarsky team avalanche Lake Erie Monsters. po nom by mal byt ready natupit za prvy team
osial je spatOhlund píše:Ošial Colorada po prvo zápase dlho netrval,už dnes na lade Nashvillu ich predátori rozstrielali 4:0,a to aj vdaka skvelému Masonovi ktorý kryl 35 stiel,naopak Budaj chytal oproti včerajšku velmi zle,z 22 striel dostal 4 goly a musel pustit do brány Weimana.Takže skutočne si treba dávať pozor aj na nový tím Nashvillu.
jj - si ma predbehol. celkom som sa pobavilNHLfanAVS píše:Hokejforum.com je forum o hokeji, takze ty si asi musel zabludit. Najma na vyznacenej vete som sa najviac zasmial.... Ani sa mi nechce reagovat, ostatni pochopia.Red Sejček píše:Pěkná útočná smršť hráčů okolo Stastného. Oko českého fanouška snad jen mrzí, že Jaroslav Hlinka hrál právě bez Stastného. Snad to tak stále nezůstane, neboť nevěřím v nějaký významný úspěch mužstva s jenom jedním hvězdným útokem. Třebaže to teď vyšlo. Hokej není o jednom útoku.