Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
no co som videl nejake vyjadrenia trenera quenevilla tak predbezne pocita s takymito utokmi:Chester píše:1. Andrew Brunette – Joe Sakic – Ryan Smyth
2. Wojtek Wolski – Paul Stastny – Milan Hejduk
3. Ian Laperriere – Tyler Arnason – Marek Svatoš
4. Jaroslav Hlinka - Ben Guite - Brad Richardson
Záloha : Scott Parker, Cody McCromick, Eric Healey
Nováčikovia : Chris Stewart, T.J. Hensick
1. Scott Hannan – Jordan Leopold
2. John-Michael Liles – Brett Clark
3. Karlis Skrastins – Jeff Finger
Záloha : Kurt Sauer, Dale Purinton
Nováčik : Kyle Cumiskey
1. Jose Theodore
2. Peter Budaj
myslim ze v pripade nejakeho zranenia bude prvy na radeNHLfanAVS píše:Suhlasim s tymi utocnikmi, ktory by mali odist prec...Som zvedavy ci povolaju Cumiskeyho pocas sezony...petrik píše:avs poslali na farmu dalsich 4 hracov. porucali sa utocnik C. McLeod a obrancovia J.Jillson, K.. Cumiskey a J. Boychuk
v praxi to znamena ze v obrane uz avs maju jasno. sezonu zacnu so sedmickou hannan, leopold, clark, skrastins, liles, sauer a finger.
z brankarov zatial v prvom tyme zostal aj t. weiman - aspon kym sa theo neda po operacii na 100% do poriadku.
na supiske tak zostalo coloradu 27 hracov, popri 3 brankaroch a 7 obrancoch je to este 17 utocnikov. minimalne traja z nich by sa este pred startom sezony mali pobrat na farmu. cervenou vyznacim moje typy:
takze utocnici co zatial zostali v prvom tyme:
sakic, smyth, brunette, hejduk, stastny, wolski, arnason, svatos, hensick, hlinka, laperriere, richardson, guite, parker, rycroft, mccormick, w. smith