96b IMO stacit bude – ale samozrejme aj tie treba najskor ziskat. Stale mame vsetko vo vlastnych rukach

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
K comu je dobre byt takto negativny? Ved je to len sport a je uplne normalne, ze timu odide forma v najmenej vhodny cas. Sa to skratka zislo tak, ze Colorado stratilo formu, nadrie sa na kazdy gol a momentalne ma aj problem s brankarmi. To taky Anaheim je vyrazne horsi co sa tyka hernej stranky, ale maju Gibsona. A on im vychytal 4-5 bodov ktore teraz maju a nemali ich vobec mat. Preto je Colorado na prvom nepostupovom mieste. Superi sbieraju bodov, my aktualne nie. Kazdy clovek s tymto scenarom ratal, ze ot takto moze dopadnut. Tak nema teraz zmysel prepadat panike a byt skepticky voci vlastnemu timu. Ak ot nevyjde, tak to hracov samozrejme bude stvat. Ale som si isty, ze tuto sezonu pokial bude teda neuspesna, okamzite hodi za hlavu. Urobi presne to iste, co pred startom tejto. Zabudnu na neuspech a budu si zasa verit proti kazdemu timu v lige. Na dne uz tento klub bol a odrazil sa. Navyse sa vyborne prisposobil na hokej ktory sa sucasne hra, takze v tom time je perspektiva do buducna. A uz vobec nema zmysel hracom prehnane pripominat neuspech ale pozerat skor do buducnosti s cielom napravit neuspesnu sezonu. Aspon tak to vidim ja.Přema píše:Nikdo nám už teď nepomůže. L.A. opět vyhrálo a těm už postup taky neuteče.Stejně jako Minnesotě. Už to tak vypadá, buď na Anaheim nebo Colorado ale nám na postup už moc šancí nedávám. Jsme bez formy, bez golove potence a se špatným losem v zádech...
Ako k tomu zapasu (v jeho priebehu) poznamenal pocas duelu s CHI Peter McNabb: "No monkey business; no OT win."Přema píše:A jak naschvál L.A v Anaheimu prohrálo až po prodloužení...hezky si rozdali body