Aspoň si zachytá.Streetman píše:Chudák Varlamov, musí být vážně zážitek chytat za touhle obranou. Bych jim tu hokejku omlátil o hlavu za to množství chyb..

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tri zapasy od trejdu a ja som nadseny. Nadseny zo Sama Girarda. Treti najmladsi bek ligy, no na lade posobi ako mazak. Dnes dalsi vyrazny vykon umocneny zaradenim na PP miesto zraneneho Barrieho. Prehlad a klud v rozohravke, nepanikari pod tlakom, k tomu par spin-o-ram, aby sa lahsie zabudalo na Duchena... pre mna velke prekvapenie.petrik píše:...zase to minimalne prve 3 roky bude vyzerat ze sme ten trejd na celej ciare prehrali (az kym z tych prospectov/pickov MOZNO vyrastu impact hraci – a mozno nie).
Ofenzivne nam bude urcite chybat, hlavne v PP. Som zvedavy co dostane Sam Girard jeho minuty.petrik píše:Barrie zlomena ruka... skoda, mal zatial vybornu sezonu
Inak zatial so sezonou spokojnost, sice sme priebezne posledni v divizii, ale oproti minulej sezone nebe a dudy. Nadejny progres, mladi tahaju, stari su jak pkkropeni zivou vodou, nie je ani na koho nadavat![]()
len tak dalej