od
petrik » stř 24. srp 2016 09:08
Rozhovory s nadejnymi kandidatmi su uz vraj ukoncene a meno noveho trenera by sme sa mali dozvediet v blizkej buducnosti (mozno uz aj dnes)
Osobne medzi tymi menami nemam nejakeho preferovaneho favorita, z toho mala co som si o nich precital vyzeraju vsetci nadejne
moj osobny tip je asi Bednar, ale rovnako spokojny budem aj s Dineenom, Greenom, Lambertom… samozrejme pri Avs je mozne aj to ze prekvapia menom ktore sa doteraz vobec nespomenulo
Rovnako zaujimave ako meno noveho HC bude pre mna aj sledovanie situacie s AC… momentalne mame 3 AC + goalie coacha + video coacha:
Tim Army bol v time uz pred P. Royom este za Saccovej ery. Vseobecne sa ocakava ze zostane aj nadalej, minimalne este najblizsiu sezonu, aby mal novy HC pri sebe niekoho kto uz kabinu doverne pozna
Davea Farrisha si pred poslednou sezonou priviedol Roy. Mal na starosti obrancov/defenzivu a vysledky boli mizerne – statisticky aj eye-test. Vacsina fans by ho najradsej poslala kadelahsie, zmluvu vsak ma este na 1 rok…
Nolan Pratt je najcerstvejsi prirastok podpisany toto leto. Prichadza z timu vitaza Calder cupu Cleveland Monsters, kde mal tiez na starosti defenzivu, ktora naopak fungovala velmi dobre… crta sa teda konflikt zaujmov s Farrishom
v pripade ze by post HC dostal Bednar by bola urcite vyhodou ich “zohratost” z Clevelandu
Goalie coacha Francoisa Allaira si priviedol Roy. Je to samozrejme jeden z najlepsich GC v lige a s jeho pracou vladne u Avs velka spokojnost. Zatial sa vsak nevie ci Royov odchod bude mat nejaky vplyv na jeho dalsie pokracovanie v time.
No a video konzultant je Brett Heimlich, do timu prisiel pred rokom, pracuje zo zakulisia a o kvalite/nekvalite jeho prace nemam ani paru. Ci zostane alebo nie ma az tak velmi nezaujima…