Kto chce z Nike easy money nech da jednotku

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Taky jsem mel pekne rano.Heny píše: Marc-Andre Cliche byl poslán na farmu.![]()
![]()
![]()
![]()
Je to jedna z vice variant, ktera by mi vzhledem k prubehu pripravy davala smysl. Roy by rad vytvoril 3 vyrovnane utoky schopne davat goly. Zatim hlavne neni jasne jestli MacK bude hrat kridlo nebo centra. Najit leve kridlo k dvojici Duchene-Iginla bude orisek, mel by to byt nekdo z trojice Comeau/Tanguay/Grigorenko. Udajne si na lede dobre rozumi Grigo-MacK-Tanguay, proto by to mohl byt prave Comeau. Jestli Iginla navaze na vykony z uvodu lonske sezony - chudak Duchene...Vader píše:Comeau a MacKTo je spíš přání, nebo tomu nasvědčovala i příprava?
-> http://www.hokejforum.com/gamecenter-li ... 0-525.html" onclick="window.open(this.href);return false;primaprema píše:Už jste si někdo objednali a zakoupili nhlgamecenterlive? Šlo vám to? případně jakým zpusobem jste to zaplatili? Ja to zkoušel a nepovedlo se mi to. díkes
Heny píše:Sdělím vám své tajné přání.
Přeji si, aby v prvním zápase s Minny vybouchl Roy. Nemusí zase demolovat stadion jako v roce 2013, ale bohatě stačí, když ty naše hráče v pravý čas pořádně seřve - bude-li to zapotřebí. A i kdyby nebylo, tak bych je seřval taky. Minimálně za tu preseason si to zaslouží.
Landeskog aj MacKinnon dnes paradny. Tanguay s nimi detto. Duchene zatial neviditelny. Na jeho moznosti slabota. Na jeho kazdorocny pomalsi rozbeh sme si uz asi zvykli.Redy píše:Nemam slov. Perfektni dve tretiny zahodit behem 5 minut. Parise byl neskutecnej.
Duchene, Landeskog posadit za to co predvadeli ve 3.tretine... Soderberg mi pije krev uz od pripravy. Ta jeho smlouva nas bude jeste hodne mrzet.
Pochvalit treba MacKinnona, uz nikdy ho nechci videt na kridle! Vyborne fungoval 4. utok McLeod-Mitchell,Skille. Cody ukazal proc mu Roy porad veri. Verim, ze Beauchemin-EJ budou patrit k nejlepsim obrannym parum v lize.
To je otazka na RoyaLogan píše:Proč hraje s Duchenem Comeau a ne nějakej hokejista, jako třeba Rantanen (když už jste si ho tam nechali) nebo Grigorenko(to měl tak špaatnou pre season že je HS?)?