AVS 2 - 4 RED WINGS
hmmm...moc pěkný start do sezóny
,ale všechno jednou končí....
Parádička
Prvá tretina ešte ok, viedli sme 2:0, hoci sme súpera niekedy až príliš púšťali do šancí (Duchene sa rútil sám na Gusa). Čo ale nepotešilo, bol faul na Kronwalla, ktorého odniesli do šatne na nosidlách (Mcleod 5+MSC). Našťastie nebol odvezený do nemocnice, má otras mozgu, uvidíme, aká bude dĺžka absencie. Pri otrase mozgu sa to samozrejme nedá predpovedať.
V druhej prišlo Colorado agresívne, v šatni mali asi dohovor od Roya, vybehli a EJ6 znížil, podľa mňa ale strelou, ktorá sa dala chytať. Colorado ďalej pokračovalo v tlaku, na 2:2 v ďalšej presilovke zrovnal Lando. Do tretej sa šlo za stavu 2:2.
V nej spravil Babcock geniálny krok, dnes zle hrajúceho Tuzziho dal preč z 1.linky a novozložená formácia Zett-Dats-Alfie fungovala výborne. Tanguayove vylúčenie potrestal "Avs killer" Franzen. Kua, ten chlap ma desí, som z neho na prášky už pekne dlho. Proti Coloradu ho treba staviť aj za barák za milión, on dá proti nim vždy gól. Kiežby takto vedel hrať aj proti iným. Avs sa snažili o vyrovnanie, všetky snahy boli zmarené po výbornej práci Alfa, ten prihral pred bránu Datsyukovi a Pašoun na 2x dopravil puk do brány. Na záver riadne zvieranie Avs, pálili to tam, ale Gustavsson
Dnes MOTM asi Gus zase, 38/40, niekedy fakt ako z ríše snov. Konečne ale presviedča, prečo sme ho brali
Ďalej trojica Pajo, Hank, Alfie pôsobí ako nafetovaná, posledné 4 zápasy: Datsyuk 3+4, Alfie 1+7, Hank 4+3 = 22 bodov !
Na dnes bol pripravený aj Howard, ktorý doliečil ruku, ale stavili sme opäť na Gustavssona a vyšlo to náramne
Ďakujem Wings za pekný zážitok, posledné zápasy mi fakt robíte radosť.