Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Srry, ale tohle je fakt hrozný přístupprimaprema píše:K čemu nám jsou tyto body?![]()
S takovou nás předběhne florida, calgary, tampa i carolina...
Ze se divis, tady je to kazdy rok stejnysidney77 píše:Srry, ale tohle je fakt hrozný přístupprimaprema píše:K čemu nám jsou tyto body?![]()
S takovou nás předběhne florida, calgary, tampa i carolina...Není lepší zbytek sezóny radši vůbec nesledovat, než se bát o každý získaný bod? Nebo se spíš starat třeba o progres mladých hráčů a mít radost aspoň z maličkostí, když už nic jiného. Ale tohle modlení za 1. draft pick mi opravdu přijde vyloženě antisportovní.
My, ak ho vykúpite z kontraktu.petrik píše:IMO uz to 29. miesto "udrzime" a nemal by nas tak minut top3 pick. (jones-mckinnon-drouin)
len som zvedavy ci sa najde nejaky herkules co by ten nas augiasov chliev v lete vycistil. na zaciatok by stacilo zbavit sa sacca + 1-2 pylonov v obrane (zanon, I am looking at you) a namiesto nich nechat hrat barrieho s elliottom. iste, kvalitny top pairing obranca by bodol, ale posilu tohto rangu toto leto neocakavam... este hejduka s kobasewom by mohli na jesen nahradit downie a vincour. velky otaznik visi nad stastnym, vymena by prospela asi vsetkym zucastnenym stranam, ale kto by ho momentalne chcel?
nie su to ziadne dramaticke zmeny, ale ja tomuto timu stale verim (asi som naivny rojko). ma na viac (a poriadne) ako z neho sacco dokaze dostat. cca kazdy piaty-siesty zapas ukazeme zablesk toho coho sme skutocne schopni... takze kym sa takato katastrofa nezopakuje aj pod inym trenerom tak budem naivne verit ze hlavna chyba je v neschopnom trenerovi
Loterii vyhraji Devils, protoze maji z pekla stesti.petrik píše:dnes v noci lottery... ale az tolko stastia aby sme po zbaveni sa sacca vyhrali este aj loteriu asi mat nebudemeto sa skor da cakat ze klesneme na 3. miesto, konieckoncov aj tie percenta tomu nasvedcuju:
18,8% ze vyhrame a budeme brat prvi
25% ze zostaneme druhi
56,2% ze klesneme na 3. miesto