tak po dlhom-predlhom obdobi sucha ked z prostredia nasho teamu prakticky nebolo o com reportovat tu mame prvu lastovicku:
colorado podpisalo zmluvu s 25 r. patrickom bordeleauom, ktory by mohol od buducej sezony nahradit na pozicii "enforcera" davida kociho
klub zatial oficialne tento podpis nezverejnil, takze aj detaily zmluvy zatial nie su zname, mal by to vsak byt dvojcestny kontrakt na 1 rok
sucet patrickovej vysky a vahy je rovnych 300 (198cm a 102kg) :frajer2:
posledne 2 sezony odohral na nasej farme v lake erie kde si v 132 zapasoch pripisal spolu 231 trestnych minut :frajer2: (okrem toho aj 3 goly a 12 asistencii, ale tie asi v jeho pripade az tak podstatne nebudu)
co ma celkom tesi je tento quote:
colorado podpisalo zmluvu s 25 r. patrickom bordeleauom, ktory by mohol od buducej sezony nahradit na pozicii "enforcera" davida kociho
klub zatial oficialne tento podpis nezverejnil, takze aj detaily zmluvy zatial nie su zname, mal by to vsak byt dvojcestny kontrakt na 1 rok
sucet patrickovej vysky a vahy je rovnych 300 (198cm a 102kg) :frajer2:
posledne 2 sezony odohral na nasej farme v lake erie kde si v 132 zapasoch pripisal spolu 231 trestnych minut :frajer2: (okrem toho aj 3 goly a 12 asistencii, ale tie asi v jeho pripade az tak podstatne nebudu)
co ma celkom tesi je tento quote:
tak som zvedavy co nam chlapec zo svojho (bojoveho) umenia v novej seuzone predvedieConsidering the impact Bordeleau has had both on the ice for the Lake Erie Monsters and off it, this signing is good news.