tak skusim uz s chladnejsou hlavou aj moj pohlad na vec.
WOW
trejd takychto rozmerov Avs neurobili uz cele roky. navyse je to obojstranne trejd nadejnych mladikov s velkym potencialom - na taky trejd treba velku davku odvahy a obaja GM ukazali ze maju "gule" aj na takyto riskantny tah
pretoze tento trejd je obojstranne riskom, hazardom s vysokym vkladom a ocakavanim este vyssieho zisku. v idealnom pripade vyhru zinkasuju obe strany, zalezi samozrejme na tom ako zainteresovani hraci naplnia svoj potencial. tento trejd bude mozno fanusikmi jedneho ci druheho klubu oslavovany resp. zatracovany este 15 rokov...

ako vravim - WOW
zo strany Avs - picky neriesim (aj ked buducorocny draft by mal byt deep, takze 1st rounder potesi

)
predychat odchod shattenkirka nebolo az take tazke. je to podobny typ ako liles (snad uz teraz nevymenia este aj jeho

) a tiez podobny typ ako dva nase nadejne prospekty elliott a barrie. verim tomu ze poziciu nizkeho PMD mame do buducna stale dostatocne pokrytu
stewart sa predychaval podstatne tazsie. ja na rozdiel od Dada verim ze z Chrisa vyrastie plnohodnotny top 6 forward a pravidelny 30 golovy hrac. necakal som ze by sme nad nim mohli tak rychlo zlomit palicu...

nuz ale stalo sa. osobne som cakal skor odchod jonesa, ten uz ale teraz zrejme nikam nepojde.
na druhej strane sme ziskali johnsona a pevne verim, dufam a modlim sa :modlenie: aby v nasom drese dokazal naplno vyuzit svoj potencial kvoli ktoremu sa stal jednotkou draftu. nase ocakavania su urcite vysoke, priam najvyssie - stat sa zakladnym stavebnym kamenom okolo ktoreho by sme mohli vybudovat konkurencieschopnu obranu. obrancu od ktoreho by sa toto dalo aspon cakat sme v teame nemali od odchodu roba blakea, teraz uz len aby to bola ako sa hovori "stavka na spravneho kona". uvidime casom, ja som vsak v tomto smere optimista.
mcclement je pre mna pomerne neznamy hrac, ale mal by to byt pracovity nadpriemerne braniaci utocnik a penalty killer - hrac akym nepohrdnu azda v ziadnom teame. na produktivitu mame primarne ine ofenzivne esa, od jaya budeme preto ocakavat zrejme prave to v com by mal byt dobry

miesto v 3-4 lajne sa prenho urcite najde