od
petrik » pon 29. lis 2010 15:17
no eklund minule skusal "vymysliet" nejake riesenie nasej situacie v obrane ( chodim sa na jeho stranku pobavit

) - udajne rokujeme o vymene s devils, vramci ktorej by sme im poslali lilesa + nieco za top utocnika
ak by na tom bolo nieco pravdy tak ten top utocnik by pri nasom "omladzovacom" pristupe musel byt parise
takze vymena by mohla vyzerat napr liles + cumiskey + draft - parise
pripadne liles + jones + cumiskey - parise + langenbrunner
podobne spekulacie maju v sebe aku-taku logiku - my mame pretlak v obrane, NJ zase v utoku, parise by k dvojke stastny-stewart podla mna sadol ako rit na serbel, devils by zase PMD lilesovho formatu urcite potrebovali ako sol.
mozno podobne sumy zosilneju ako sa bude blizit TD resp. aspon pariseho uzdravenie, kedze kym je zraneny tak je asi pripadna jeho vymena menej pravdepodobna (aj ked aj keby bol zdravy tak by som ju za pravdepodobnu nepovazoval a urcite by ma prekvapila)
vo vseobecnosti by som vsak vymenu lilesa za pariseho (+ nejaky ten garbage okolo

) asi privital. uz len preto ze obrancov ktory mozu do 2-3 rokov lilesa plnohodnotne nahradit mame v systeme hned niekolko, ale utocnikov pariseho formatu prakticky ziadnych (uvidime co vyrastie z hishona). takze ak by mal vynimocne eklund nahodou pravdu, asi by som to predychal