Hádam to Buds zvládne, zatiaľ síce inkasuje často, ale čo som videl, skôr je to smola na góly ako vlastné (ne)pričinenie.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hej ten článok v ProHockeyi je parádny, držím mu palce má nato dať 40Getzo5 píše:Chris :frajer2: (btw. pekný článok v ProHockeyi tento mesiac)...to je proste PF akého by chcel hádam každý, je neskutočné ako proste len vyskočil po tom, čo už bol takmer odpísaný a udržal sa, najmä výkonnostne na leveli na akom je dnes...a pridáva![]()
Redy, prećo je MacKenzie vymletý? Nevidela som nijaký zákrok. Ale ak máš náhodou na mysli jeho hru, tak s tebou súhlasím. Nepremýšľa, kazí kombinácie... .Redy píše:CBJ-COL 1:5
Podle vysledku by se mohlo zdat, ze tentokrat i smerem dozadu vse slapalo, ale porad tam bylo spoustu hloupych chyb (opet Cumiskey,Holos,...), proti byl ale dnes fantasticky Budaj, jen tak dal.![]()
Smerem dopredu je to ale fantazie, dnesnim zapasem jsme se dostali na celo NHL v poctu vstrelenych branek. Kdo by to cekal po priprave, kde jsme se na kazdy gol strasne natrapili? Vykony 1.utoku snad ani nepotrebuji komentar, ale velkou radost mi dela Hejduk, ktery uz zase predvadi na co jsme u nej zvykli. Poslednich sest zapasu 3+8. Jen se musime modlit, aby zdravi vydrzelo! Winnik naprosto prekonava vsechna ocekavani, je zapas od zapasu lepsi, skvele brani, skvele hraje oslabeni a jeste sbira body, co vic si prat.
Uz jen stabilizovat vykony obrancu, protoze zatim snad nikdo nepodava vyrovnane vykony. Mozna Liles a Wilson, i kdyz uz si taky vybrali slabsi zapasy. Holos az na par kiksu hraje celkem dobre. Zatim jsem nestastnej z Hannana a Quinceyho. Cumiskey posledni zapasy hruza. Liffiton by mohl pridat duraz, ktery nam casto v obrannem pasmu chybi, jsem na nej zvedavej. Navic dnes vstrelil 1.gol v NHL.![]()
btw: MacKenzie je vymletej
Ono to moc z prenosu videt nebylo, ale jak ve 3.tretine po nem Stewart vyjel a malem z toho byla mela, tak mu predtim dal zakernou sekeru zezadu, uplne mimo hru.mt-svk píše:Redy, prećo je MacKenzie vymletý? Nevidela som nijaký zákrok. Ale ak máš náhodou na mysli jeho hru, tak s tebou súhlasím. Nepremýšľa, kazí kombinácie... .
a na zaklade tohto by to akoze mal automaticky byt bust ?Getzo5 píše:Nemal to byť váš najväčší talent?Redy píše:Kevin Shattenkirk povolan z farmy, kde zatim v 10 zapasech - 0+0, +/-0, 10 PIM