Wolski-Galiardy-Hejduk
McLeod-O'Reilly-Tucker
Kočí-Hendricks-Svatoš
Hannan-Quincey
Liles-Clark
Foote-Wilson
Budaj
Náhradníci:Durno,Fahey
Zranění:Anderson,Cumiskey,Jones,Salei,
Tak nějak by mohla vypadat sestava na dnešní zápas v St.Louis.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
mysliim ze aj pre ostatnych a nie len pre teba..ale len tak dalej..paco sa mi to...vsetci colorado odpisovali a je tu December a stale su dost vysoko..za to St.Louis som tipoval ovela ovela vyssie..trocha som z toho sklamany..ivan23 píše:dnes vás držal nad vodou najmä Anderson, klobúk dole pred takýmto výkonom : C.Anderson 2/39![]()
celkovo sú pre mňa tohtoročné výsledky a hra Avalanche veľkým prekvapením.
O´Reilly hraje po většinu času ve třetí formaci(checking line) a to s Tuckerem který je opět nevýrazný a McLeodem kterému se taky ted zrovan nedaří...U O´Reillyho je to hlavně o jiných věcech a to zejména obranná hra...ve které je v 18 letech velmi dobrý...samozřejmě pár bodíků na jeho kontě by bylo super ale hlavně at pokračuje v takových výkonech jako doposud...Redy píše:petrik : s temi jmeny souhlasim. Treba Tucker nebo Svatos by mi nechybeli. Clark nehraje spatne,ale je drahy. Jen doufam, ze Liles bude dal hrat jako v poslednich zapasech a zustane.
Jinak zrovna jsem si prohlizel O´Reillyho statistiky
- prvnich 24 zapasu : 17 bodu (4+13)
- poslednich 25 zap. : 1 bod (1+0)
Hraje prumerne slusnych 17-18 minut, ale hodne z toho je v oslabeni a predevsim vyborne vypomaha obrane. Urcite by byl ale za par bodiku navic rad