od
petrik » čtv 09. dub 2009 16:03
no nie som celkom isty ci som tu loteriu spravne pochopil, ale podla mna je to takto:
losuje sa iba jeden team zo vsetkych nepostupujucich do PO, pricom najvacsiu sancu byt vylosovany ma posledny team a postupne sa ta sanca znizuje.
team ktory vylosuju, t.j "vyhra loteriu" sa posunie v drafte max. o 4 miesta dopredu, teamy ktore pri tomto posune predbehne o 1 miesto klesnu a ostatne teamy ostanu na svojich poziciach
cize z prveho miesta moze teoreticky vyberat iba niekto z poslednych piatich teamov.
ak vylosuju posledneho (tj. prveho v poradi vyberania v drafte) tak sa nic nedeje a poradie zostava nezmenene.
ak vylosuju team co ma vyberat ako druhy tak sa posunie na 1. miesto a prvy klesne na druhe
ak vylosuju team na 3. mieste tak sa posunie na 1. miesto, prvy a druhy team o jedno miesto klesnu. rovnako sa postupuje ak vylosuju 4. alebo 5. team v poradi, v oboch pripadoch sa vylosovany team posuva na 1. miesto a teamy co boli pred nim o 1 miesto klesnu
v pripade ze vylosuju 6. team v poradi, posunie sa o 4 miesta dopredu, cize na 2. miesto. team co bol v poradi 1. si svoje miesto udrzi, tamy na 2-5. mieste o 1 miesto klesnu
ak vylosuju siedmeho tak sa posunie na 3. miesto atd atd
ci ze pre Colorado to znamena ze ak skonci po ZC na 3. mieste tak bud vyhra loteriu a bude vyberat z prveho miesta, alebo vylosuju team na prvom, druhom, osmom alebo horsom mieste a v tom pripade si Avs udrzia 3. vyber, alebo vylosuju team na 4.-7. mieste a v tom pripade Avs o jedno miesto klesnu a budu vyberat ako 4. v poradi