Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Co to je kriva ako cap?NHLfanAVS píše:Podla mojich informacii "kriva Stastny ako cap". Podla Denver Postu si uz v tejto sezone nezahra.
Doufam že ne...kisin píše:Tak nám prokažte laskavost a dnes pro změnu zvítězte vypetrik píše:tampa vyhrala:smile03:
suhlas. bolo to absolutne predvidatelne. kazda motivacia/demotivacia vedie k istemu dopadu. A tu je jasna demotivacia snazit sa a byt aspon v strede pola a radsej byt na tom uplne zle.Bluesman píše:Podľa mňa by sa malo vedenie NHL zamyslieť nad zmenou nasadzovania tímov do draftov, lebo takto sa z NHL stáva niečo nechutné v tomto ohľade...
Prečítaj si názory fanúšikov NHL (ktorí sa nevyznaju a ani nepoznajú NHL) na hokejforum.com v témach tímov, ktoré sa tento rok nedostanú do Play Off ... :smile03:NHLfanAVS píše:Najdite my preto jedneho cloveka, ktory by dal pokyn hrat horsie kvoli draftu a mozeme o niecom debatovat.
primaprema píše:To je super...petrik píše:dnes celkom dobre vysledky - atlanta 2 body, TB 1 bod, phoenix 2 body...![]()
![]()
Dnes hrajem u žraloků,tak snad nenecháme nic náhodě a odehrajem v klidu zápas bez zisku bodů....
Dnes už pravděpodobně nastoupí Salei ale jinak marodka zůstává stejná...(Sakic,Stastny,Stewart,Foote,Tjarnqvist,Tucker).
petrik píše:vyborne, takto nejako si predstavujem aj zostavajuce zapasy tejto sezony. hrat dobre, ale prehrat
Toto som myslel!primaprema píše:Dnes jsme fakt odehráli slušnéj zápas.Jak píše petrik...Hrát dobře a prohrávat...![]()
...
Beriem a ešte raz zopakujem, že si nemyslím, že Colorado naschvál prehráva z akýchkoľvek dôvodov, ale že si myslím, žeby si systém nasadzovania tímov do draftov aj tak zaslúžil prinajmenšom prehodnotiť. Vieš, tá možnosť schválneho prehrávania tu je, ale už sa opakujem. Som rád, že sme sa pochopili.NHLfanAVS píše:Ale preboha, je to v podstate uplne jedno ako to cele beru fanusikovia... Ja som hovoril o postojoch hracov a celeho vedenia, ze nikto nikdy nejde vedome prehrat.
Já jsem ted nestíhál...Měl jsem toho hodně...petrik píše:no uz som myslel ze som zacal trpiet samomluvou
kam ste sa aj s davidom podeli?
k tvojmu prispevku - mame aj nejake slubne brankarske talenty, ale pravda je taka ze nikto z nich zatial nevyzera ze by z neho mal vyrast novy patrick royale mame cca rok a pol na poriesenie tohto problemu predtym ako tebou spomenuti hraci vytvoria zaklad novej generacie Avs, tak hadam dovtedy sa nieco podari podpisat/vymenit/vychovat