Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A to si myslel ktoré tímy? Asi to tu vadí len mne, ale nemám rád ked niekto nadáva na iné tímy..yzy19 píše:alebo zakopnete o dákeho šita,
urgentana ako urgentnacepi píše:s tym Buddym absolutne suhlasim a osobne si myslim, z Buddy bude v rmaci NHL takou idealnou brankarskou 2jkouk Mannymu, po sezone pôjde s platom dole, takze predpokladam, ze si ho bude môct dovolit :pleaseantry: hockto :pleaseantry: snad v inom time pookreje, aspon tak ako tomu bejvavalo vo Wild casoch..vo Vasom pripade je
brankarskej stabilnej 1tky priam urgentna..
Pamätáš na nepokoje a výtržnosti, ktoré vypukli v Quebecu, keď Colorado vyhralo hneď po presťahovaní, prakticky s ich mančaftom pohár?debil píše:Myslim ze teraz drzia vlajku quebecu statocne. Ti nikdy nic neuhrali.
Skorpion píše:Ako to vyzera s vydavkami na platy hracov pre buducu sezonu?
- platovy strop je na 56 700 000 USD
- hraci pod zmluvou: cca 42 646 000 USD
- volni hraci (UFA, RFA): Kessel (2,2 mil. v tejto sezone), Axelson (1,85), Krejci (0,88), Yelle (0,75), Hnidy (0,76), Hunwick (0,75), Fernandez (4,33), Thomas (1,1)
- k dispozicii je cca 14 000 000 USD
Mozno ocakavat, ze Kessel, Krejci a Thomas si vyrazne polepsia. Fernandez odide. Ocakavam zhruba toto:
Kessel - 5 milionov (priemer, resp. co sa rata do platoveho stropu)
Krejci - 3 miliony
Thomas - 4 miliony
Rask ma este platnu zmluvu na 3,2 miliona dolarov (tolko sa zaratava do platoveho stropu)
Ako ratam, tak som uz prekrocil tych 14 000 000, ktore su k dispozicii. A to este nie je podpisany Axelson, Yelle, Hnidy a Hunwick.
Tucker je paradny hrac neviem preco mu u vas tak nejde. Ale vsak v Toronte bol skvely.petrik píše:a tuckera by som hned v prvy mozny den poslal na waiver a nasledne na farmu kde by sa jeho plat do stropu nepocital)
Hejduk přeceňovaný ???begbeee píše:Viem, že je to kus v offtopic, ale spomína sa to tu.
Ak si v Bostone neudržíte P.J. Axelssona tak zabudnite na dobré výsledky.
Co sa týka Colorada - Hejduk je precenovany a Foot so Sakicom asi tiez vela spapaju. To su hraci s velkymi zmluvami, Smyth sa aspon snazi a je to "best in front of crease man not named Thomas Holmstrom" a spolu s Laperierreaom drzia vlajku vztycenu. Tucker bol v Toronte maly panboh, ale v Avs sa nejak vytratil.
A posledná vec - to čo je v bráne, to je malá tragédia. Myslím oboch.
//: Nechapte ma zle Sakica si vazim, ale ked po sezone skonci, uvolni nieco - aspon predpokladam ze ma dobru zmluvu.