#1 obranca ktory nam tak chyba by bol na X sezon porieseny...
ciel je jasny - do konca zakladnej casti uz vsetko prehravat

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No zrovna já jsem to Cepi před sezónou psal, okamžitě jak byl Budaj neoficiálně jmenován 1cepi píše:Colorado Avalanche patrí medzi tie kluby, ktoré v tomto ročníku NHL prekvapujú v tom negatívnom zmysle. Veď kto by pred sezónou tipoval, že 30 zápasov pred koncom základnej časti bude tento klub na predposlednom mieste v Západnej konferencii a že práve Lavíny budú mať na konte druhý najväčší počet inkasovaných gólov![]()
Norikii píše:Ahojte chcem sa opytať kedy by sa mali pravdepodobne vrátiť zranené coloradské hviezy joe sakic a mr. stastny lebo ma to veľmi zaujíma.
primaprema píše:Paul Štastny už trénuje a behěm jednoho až dvou týdnů by měl být zpět ve hře.U Joea se neví přesně ale zhruba kolem půlky března by se mohl vrátit...A u Footea se to pořád oddaluje...Triceps stále zlobí takže neodjel na třízápasový trip...
Nemáte šanci být poslední. Tuhle příčku mají rezervovanou Islanderspetrik píše:ja by som naopak nebol proti keby sme skoncili uplne posleni v celej NHL
ked uz nepostupit do PO tak aspon ziskat co najlepsi vyber v drafte.
v NHL je ovela lepsie skoncit posledny ako 9. v konferencii 1 bod za PO9. miesto v konferencii je v NHL najhorsie mozne konecne umiestnenie
![]()
naopak posledne miesto v konferencii je 9. najlepsie mozne konecne umiestnenie, hned za osmickou postupujucich do PO
takze ja osobne nemam problem odlozit "fanusikovsku hrdost a ego" bokom a uprimne si zelat co najhorsie mozne celkove umiestnenie
to naco vobec hovoris ze "mam vela pikantnych info ale nemozem povedat"NHLfanAVS píše:Toto som napisal do Budajovho topicu, keby ste to prehliadli: Hlavne pokoj. Peto chyta dobre. Uz coskoro vam prinesiem vyjadrenie reprezentacneho trenera Jana Filca, ktory bol vcera na zapase a exkluzivne pre Eurolanche v spolupraci s dennikom SME Peta vychvalil a jasne poukazal, kde su chyby... Lenze fanusikovia a najma ti americki nechapu vobec o com hokej je a tak to potom vyzera. A to nehovorim o manazmente timu. Mam o nich velmi vela pikantnych informacii, ale nemozem ich povedat. Hadam vam bude stacit, ze zmena manazmentu je nutna...