S Bertem sem se nikdy taky tak zcela nesmířil. Podle mě to bylo hovado. I přesto, že byl u Wings docela platný (krom těch posledních dvou let teda) a imo byl technicky a herně o level nad Lucicem.
Jestli Lucic je ten hráč, kterého má fanoušek rád, když hraje za ´jeho´ tým? Věřím, že ho i v Bostonu měli skrz ty jeho úlety někteří rádi, no já dodnes tak nějak nevychladl za ten kulosek na DeKeho.
Nicméně ten problém mám trochu jiný - u hráčů jeho typu je prostě enormní riziko, že po třicítce začnou rychle vadnout, stejně tak jako i Abdul bude za pár let (ne-li už teď), a takový kontrakt se stane neužitečnou zátěží, kterou nikdo nepřebere. To riziko je prostě příliš velké a jestli chce něco jako 6/6aav, tak jako NE je jediná odpověď. Tak leda na tři roky 3,5-4aav, kdyby už. Ať se z něj Benning třeba pokaká.
Krom toho máme mladého Bertuzziho, ten myslím vypadá jako solidní pokračovatel rodinné tradice
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jo, s tím bych asi souhlasil. Konkrétně u Abbyho uvidíme během příští sezóny, letos šel po podpisu kontraktu rapidně dolů (tedy s body, počet hloupých vyloučení naopak násobil). Tohle jsou hráči, který by měli dostávat smlouvy na rok až tři. Myslím, že na tom to nakonec i ztroskotá — sám Ken už musí mít dlouhých kontraktů po krk.JKL píše:Nicméně ten problém mám trochu jiný - u hráčů jeho typu je prostě enormní riziko, že po třicítce začnou rychle vadnout, stejně tak jako i Abdul bude za pár let (ne-li už teď), a takový kontrakt se stane neužitečnou zátěží
"dobré vztahy jsou základem kvality brankoviště RW" - nič také sa tam nepíše; rád by som to uviedol na pravú mieru. Článok, resp. komentár sa viazal k 34. až 37. zápasu sezóny, t.j. k 22. až 29.12., kedy ich striedanie pokračovalo. Mrázek vyhlásil, že už "nie sú takí priatelia" až o mesiac neskôr, kedy sa pomery zmenili a Howard už väčšinou sedel. Článok teda vyšiel v pravý čas, "v hodine dvanástej"; za mesiac by bol neaktuálny. Ale, pochopiteľne, nezmaže sa len preto, že ich vzťah sa zmenil.
..a až ho trejdnou, tak přizná, že se s Howiem v podstatě vůbec nebavili a situace byla špatná. Jimmy má 32, Petr mu dost možná ukončil kariéru jedničky. Vždyť to dává smysl, že je to špatná situace. To je jen taková zpětná poznámka k tomu fan článku slovenskému, jak se tam psalo, že dobré vztahy jsou základem kvality brankoviště RW.
Spätná poznámka v lete, po pol roku?! Prosím, trochu súdnosti. Samozrejme, že je to dávno neaktuálne. Na komentár ste narazili neskoro, a zrejme ste si nevšimli dátumy, ku ktorým sa viaže.
Ak sa obzriem späť a zaspomínam na to, čo bolo medzi Hašekom a Josephom, od zlej situácie to má ďaleko - je to normálna výmena pozícií medzi starším a mladším gólmanom, jeho nasledovníkom. Hašek a Joseph to pritom riešili priamo na mieste, pred spoluhráčmi, na tréningoch, v šatni. Red Wings istú dobu dbali na to, aby sa nestretli, a keď sa stalo, Hašek na tréningu uhýbal pukom spoluhráčov, ktorí mu zámerne pálili do prilby. To je naozaj zlá situácia, zlý vzťah brankárov. Howard a Mrázek od toho majú ďaleko. Navyše Mrázek, ktorý prešiel mediálnymi tréningami v NHLPA, to rieši iba cez MF Dnes; pred severoamerickými novinármi o nej nepadlo slovo, a zrejme nikdy nepadne, pochopiteľne. Aj to si treba uvedomiť.
Ale súhlasím s Vami, že ak Howard neodíde, bude sa to zhoršovať. Snáď to nebude také zlé ako medzi H a J.
No já tu poznámku tady psal už v době, kdy mi ten článek někdo linkoval, teď sem se k tomu jen tak myšlenkově vrátil, to není jako mířeno osobně, nebo jako výtka. Spíš jako poznámka na okraj k tomu, jak rychle se situace mění. Pro mě, jako pro pasivního pozorovatele, je to ještě cajk (aspoň je o čem psát), ale pro brankáře, co bere za civění několik mega ročně, to musí být trochu šok. Teď ať to nevyzní jako #jajsemtorikal (když si myslím, že jsem to ve skutečnost fakt neříkal), ale že ty vztahy nebudou asi zcela ok, se dalo tak trochu čekat - Mrázek je prostě pro Howieho velkou konkurencí a on měl po odchodu Ozzieho teplé a bezpečné místečko. Asi čekal, že dřív nebo později přijde jeho chvíle, ale asi nečekal, že to bude tak rychle a že ho o tu pozici připraví brankář, co sotva roztrhal elc.
Hašek si s nikým nikdy moc nerozuměl, nebyl to jen CuJo.
Jo, v US to Mrázek nezmiňoval. Jediné zmínky byly právě z CZ rozhovorech. O tom, že by mezi nimi nebyl láskyplný vztah se obecně nevědělo. Když pak skončil Bedard, tak do sebe puzzle zapadlo.
Jo, v US to Mrázek nezmiňoval. Jediné zmínky byly právě z CZ rozhovorech. O tom, že by mezi nimi nebyl láskyplný vztah se obecně nevědělo. Když pak skončil Bedard, tak do sebe puzzle zapadlo.
JKL píše:No já tu poznámku tady psal už v době, kdy mi ten článek někdo linkoval, teď sem se k tomu jen tak myšlenkově vrátil, to není jako mířeno osobně, nebo jako výtka. Spíš jako poznámka na okraj k tomu, jak rychle se situace mění. Pro mě, jako pro pasivního pozorovatele, je to ještě cajk (aspoň je o čem psát), ale pro brankáře, co bere za civění několik mega ročně, to musí být trochu šok. Teď ať to nevyzní jako #jajsemtorikal (když si myslím, že jsem to ve skutečnost fakt neříkal), ale že ty vztahy nebudou asi zcela ok, se dalo tak trochu čekat - Mrázek je prostě pro Howieho velkou konkurencí a on měl po odchodu Ozzieho teplé a bezpečné místečko. Asi čekal, že dřív nebo později přijde jeho chvíle, ale asi nečekal, že to bude tak rychle a že ho o tu pozici připraví brankář, co sotva roztrhal elc.
Je mi to jasné, nič sa nestalo. Náhodou som na to narazil, preto reagujem.
Určite, ani Red Wings zrejme nečakali, že to Mrázkovi pôjde tak rýchlo a že sa to tak rýchlo zmení, resp. že Howardovi to začne ísť tak zle a nevyrovnane. Bedard a jeho výmena za Salajka, s ktorým si Mrázek podľa svojich slov rozumie viac ako s Jimmym B., je jasný odkaz.
Som zvedavý, čo z toho vznikne a ako to Howard vezme, ak tu bude musieť ostať, aspoň tento rok. Ak budú pokračovať v tom, čo pred US médiami robili doteraz, snáď to bude medzi nimi OK, aspoň v tej "profesionálnej rovine". Neviem si zatiaľ prestaviť, čo by sa dialo, keby to skončilo tak ako kedysi medzi Hašekom a Josephom. Vtedy ešte mali kvalitu a iní ju nemali, dnes by kvôli tomu zrejme nepostúpili do play-off, mám ten pocit.
Anger píše:Quincey za 5 mega na 4 sezony ? nebo nejakej podobnej vtip ?
letos je nahodou velice aktivini. Udrzeni Millera povazuju za totalni majstrstyk a dokonce ho radim i nad vymenu Subbana. Stamkos uz je pryc, takze Kenny prechazi do sleep modu..navic se mu podarilo podepsat Sadowyho, takze druhy utok muze byt klidne Sadowy - Jalowy a Fialowy.
Doufám, že ne a věřím, že Staal je kompletně mimo radar. To 3x raději toho Radulova, klidně mu navalit na dva roky 7 mega.
Už sem psal, ten trejd by nedával smysl. Staal není ten hráč, co potřebujem. My nepotřebujem ´nahradit Pavla´ dalším zvadajícím veteránem (byť je ještě docela mladý), který celou kariéru jede po kluzavce dolů.
Už sem psal, ten trejd by nedával smysl. Staal není ten hráč, co potřebujem. My nepotřebujem ´nahradit Pavla´ dalším zvadajícím veteránem (byť je ještě docela mladý), který celou kariéru jede po kluzavce dolů.
Podle mě jsme ho navíc nahradili > 71 + 72 = 13 na druhou. Prostě dát šanci těmhle klukům plus Nesquika s Trtem polejt kýblem studený vody. Max. pomoci obraně, ke Kronnerovi bych chtěl ofenzivního beka, aby 55 mohl hrát defenzivu, která mu víc sedne.JKL píše:My nepotřebujem ´nahradit Pavla´ dalším zvadajícím veteránem (byť je ještě docela mladý), který celou kariéru jede po kluzavce dolů.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé